user Pregunta | Hace más de 10 años

Què fa un ajuntament votant un projecte educatiu? Serveix de res tot això, o ès unaltre maniobra des catalanistes per aumnentar sa crispació?

user Això és Ca'n Bum! | Hace más de 10 años

A qui correspongui: "Qui té la cua de palla, aviat se li encén"... ...després perd els estreps i comença a insultar... ...i ell mateix queda retratat, perquè el que insulta es desqualifica a si mateix.

user En Joan | Hace más de 10 años

Me parece una lástima que los niños inocentes y que no son culpables de nada sean condenados por los "políticos" a ser monoglotas y perjudicados en sus expectativas de futuro. Menos mal que esto solo pasa en España y doy gracias que he podido enviar a mis hijos a una escuela Internacional para recibir una buena educación.

user tom | Hace más de 10 años

Respondo a can bum.... bocazas que no tienes idea de lo que dices moniato...

user Això és Ca'n Bum! | Hace más de 10 años

Por lo visto, estos mismos concejales del PP... que ahora para el TIL se abstienen o no asisten al pleno... cuando se trata de otorgar licencias de obra ilegales y contrarias a la Ley en zona protegida ANEI... callan, miran para otro lado y votan a favor... con el Alcalde. De momento, solo Dios sabe que pasa con sus bolsillos... Tal vez algún día se sabrá el porqué de esta actitud tan irracional.

user bab | Hace más de 10 años

Enhorabòna mancor, de cor.units tots a defençar es que el nostre.amunt.

user Josep Miquel | Hace más de 10 años

Si tu mestre quina comedia creus que no hi ha cap motiu per no aplicar es TIL i no et basta que es comenci no amb alumnes de primer sino de cinqué que no en tenen ni idea i sensa profesors preparats, es que lo teu es greu. Digues si tu pots aprendre matemàtiques, de les que no en tens ni idea, i en lloc de començar per 2+2 et facin començar per ecuacions de tercer grau i per acabar d'arrodonirlo es mestre just arribi a poder fer una divisió amb dos nombres com a divisor. Si dius que si menteixes, si dius que no ja tenms el motiu pel que una bona idea no es pot aplicar amb el cul. Si malbaraten el teu fill es responsabilitat teva, pero la gran majoria de pares no volen que ho facin amb els seus fill. Ni els alumnes ni els Mestres están preparats per fer ni la clase mes sencilleta en anglés.

user Quina comèdia | Hace más de 10 años

Després de s'èxit de "mallorquins de la seba que rebujen sa seva modalitat" ara arriba "pancatalanistes que no volen que es seus fills aprenguin anglès". No teniu cap ni un d'argument per rebujar es TIL, ni se deixa de fer català, ni es cap experiment des PP perque ja fa anys que s'aplica a qualcuns centres de Mallorca. BASTA DE MENTIR I AMENAÇAR.

user JS | Hace más de 10 años

Totalment d'acord amb en FLIPI, els catalans no diuen que Balears sigui de Catalunya. Això ho ha muntat els 4 radicals d'extrema dreta que volen manipular la gent mesclant la llengua amb la política.

user Josep Miquel | Hace más de 10 años

flipi i t'oblides que la majoria de professors tampoc están prepartas, al manco amb una formació de apenes 100 hores ningú pot creure que hi estiguin. Jo vaig estar bastant mes de 300 hores ja que havia de manester angles per la titulació náutica hi he de asegurar que en se molt poquet, amb sort aprendran spanglis i gràcies, es l'estil pepero habitual una bona mida duita a terme amb el cul.