user inquera | Hace más de 10 años

Aquesta és la fantàstica herència de Pere Rotger. Deixant a deure per tot però les butxaques ben plenes. Igualment tots el que van darrera. Suposo que els locals i pisos que hi ha en la zona de la fotografia paguen o han pagat a la constructora que els ho va vendre. No ho sé exactament però m'imagino a qui pertany. "La ciutat que tu vols", quina barra que tenen i com s'han carregat el poble. Es ben hora que la fiscalia entri a aquest ajuntament a donar una ullada ja que probablement no donarà a bast.

user un d'aquí | Hace más de 10 años

ALFOMBRADO, si mires la cronologia de la notícia ho veuràs. Final dels 90 120mil. A l'any 2005 309mil ja dins el boom i ara 150 mil d'interessos. Està clar que aquesta persona el que l'interessa es el preu que li feren durant el boom immobiliari, perquè si ara el tornassin a tassar ido el resultat seria inferior. I pensa que estament parlant de doblers públics i no de afavorir a un afiliat del partit.

user vs | Hace más de 10 años

Els jutges no li han encara donat els 440.000 euors. Una cosa és demanar i una altra rebre.

user el_dragó_de_S.Jordi | Hace más de 10 años

A mí me parece que esta gent uza PPepera tiene más cara que espalda. LADRONES !!! .

user vs | Hace más de 10 años

Cadascú té dret de reclamar i això no vol dir que els tribunals li donaran raó. Per a mi el problema, seria de tornar a les indemnitzacions miserables que se solien practicar, com ara sota els temps passats i franquistes. El Sr. Ferrari s'arrisca també a pagar honoraris d'advocats importats per guanyar no res o poca cosa.

user un d'aquí | Hace más de 10 años

M'explicare millor. Als principis del 90 hi havia pisos que valien 40 mil, 60 mil. Era abans del boomi immobiliari. Amb el boom a principis del segle XXI molts d'aquestes vivendes es varen triplicar el preu i molts hi feren negoci. Ara amb la crisi moltes immobiliaries han baixat un tan per cent aquest preus desorbitats en èpoques del boom ja que sinó ho fessin seria impossible vendre res. De totes formes els preus encara son molts mes alts que els preus dels principis dels 90 i la gent no pot comprar res.

user Alfombrado | Hace más de 10 años

Pisos que valien 200.000€ quan? Ara fa 4 anys, quin preu tenien a n'es anys 90? Jo t'ho diré, no arribaven ni a n'es 60.000€. De 60.000€ a 160.000€ hi va molt més des doble y te puc assegurar que es pisos d'es centre no baixen es seu preu. Me pareix que no entens lo que va ser sa bimbolla inmobiliaria, s'està xerrant de preus d'abans

user un d'aquí | Hace más de 10 años

ALFOMBRADO, el que no s'entrem ets tu. Fica't dins la web de qualsevol immobiliària i veuràs que per exemple pisos que valien 200000 euros ido ara estan a 160000. No tots els immobles han baixat, però la mitjana es aquesta, el problema es que maldament es baixi els preus els bancs els hi costen molt que te donin un préstec. Dels xalets que parles, ido hi ha particulars que no els interessa baixar preus perquè no tenen la desesperació de vendre. Per tant hi ha de tot.

user Alfombrado | Hace más de 10 años

Per cert, es fals que domés fos una casa, també hi havia sa ferreteria de Cas Ferraris. Si es que aquest diari contal de fer mal a n'es PP diu veritats a mitges. Ha fet mal s'escurçada de subvencions, eh?

user alfombrado | Hace más de 10 años

A "un d'aquí". Tenc permí que no saps de que xerres. Sa primera promoció d'unifamilars a davora es Pau Casesnoves, de principis des 90, se venien per 80.000€. Ves tu ara a comprar-ne un, no te'l vendran per manco de 240.000€