user No digueu més dois | Hace más de 5 años

El Mallorquí és una modalitat del Català, com l'Andalús ho és del Castellà. Si la gent tingués un minim de cultura, no hi hauria tants de gonelles destruint la nostra pròpia identitat, donant per autòctona la llengua castellana, que és una llengua imposada per la força, només fa trescents anys baix del mandat de Felipe V. Jo no vull dir que no s'hagi de saber Castellà, però hem de tenir ben present que no és sa nostra llengua, així com de quina manera la varen imposar.

user Xisca | Hace más de 5 años

Mallorquí i castellà SI, català NO!!!! De totes maneres ja sabem a qui votar per posar ordre en aquest desastre de desgovern.

user Mallorquína | Hace más de 5 años

Claro que si, hablar Mallorquín y castellano. Y por cierto hablar la lengua de la region no es ser independentista, es tener la capacidad de expresarse en más lenguas. El Mallorquín es parte de la cultura de la isla. Mucho aprender inglés y muchos no saben hablar la lengua de donde han nacido que triste.

user Quina vergonya! | Hace más de 5 años

Inculta! Els premis Ciutat de Palma se van crear per la llengua catalana, no pel Castellà, que ja té certamens de sobra.

user Mateu | Hace más de 5 años

Visca Esquerra republicana!

user ghy | Hace más de 5 años

Veo que hay mucho catalanista inculto que no conoce la lengua española

user CATETOS NO | Hace más de 5 años

Te lees la Llei de normalització lingüística en vigor que tu partido, entre otros, con mayoría abrumadora de todo el Parlament aprobó y toda la normativa legal en vigor y luego sigues diciendo tonterías e ilegalidades, oportunista, populista, traidora a tu tierra.

user PROU | Hace más de 5 años

Erre que erre los catetos monolingües castellanistas dando la cara con el odio al catalán y todo lo que no sea su omnipresente castellano. Ah, y si el mallorquín no es catalán, pues coherencia y aceptad que ni el andaluz ni el argentino ni el mexicano ni el peruano ni el canario ni el chileno, etc. son es castellano/español. Ni el inglés americano o australiano es inglés entonces, ignoranteeeeeees!

user I com jo en hi ha moltes i molts | Hace más de 5 años

El Castellà no és la llengua pròpia de les Illes Balears. El Castellà és una llengua forastera, que fa trescents anys s'ens va imposar per la força de les armes, o baix del jou de la justícia. Pot ser cooficial amb el Català, però no és nostra, saber la és una obligació i ho feim, però no la volem que faci nosa quan cel.lebram les nostres festes perque no la estimam

user Tim | Hace más de 5 años

Esto es mallorca no cataluña o que se able español o mallorquin no obligarnos el catalan que no tienen nada que ver con las islas, si quieren estudiar en catalan que se paguen una privada, no en las publicas.