user El món al revés | Hace más de 5 años

El PP en peu de guerra al·legant motius mediambientals; el GOB posant-se al costat dels mateixos que construiren una pista d'avions a Moscari; acusacions de manca de punt verd als únics que l'han defensat de bon de veres; gent xerrant de defensa del territori quan duen 20 anys destrossant el sól rústic del municipi. Au venga, que la gent no es beneïta i tots sabem que passa aquí: falten 4 mesos per eleccions, i hem de recuperar la trona, que és nostra, sigui com sigui!.

user Cabrit i Bassa | Hace más de 5 años

Res, una rotonda, un parking i que torni es Selva Rock

user Ragnar | Hace más de 5 años

Gran idea la rotonda en selva, dará mucha más vida al pueblo, muchas más visitas para recaudar, más tests.... Lo mejor que ha echo hasta ahora el alcalde, por cierto el mejor alcalde de Selva que se recuerda en años. Viva Selva y vivan las rotondas cuando son necesarias.

user $ | Hace más de 5 años

@Tcp, el Consorci Borsa d'Allotjaments Turístics no tiene nada que ver con el Impuesto de Turismo Sostenible.

user La VEU SELVATGINA | Hace más de 5 años

Sr FRONTERA, todavía sigue de ALCALDE.......Dimita por favor, el PUEBLO no necesita su NEGLIGENCIA ,dimita por favor, retorne a su anterior trabajo....SI QUIERE EL BIEN PARA SUS CONSCIUDADANOS VÁYASE...DIMITA......DIMITA DIMITA DIMITA DIMITA DIMITA...... .

user Alex | Hace más de 5 años

Estic esperant els ecologistes, els verds i es GOB que se manifestin davant de s'Ajuntament de Selva, O no ho faran?, quina vergonya !!!!!

user Tomeu | Hace más de 5 años

Aquest govern te cero credibilitat, Cero transparencia, i CERO participació, fan les cosses a base d’imposicions cap als ciutadans, Adamunt s’enriuen de la gent, donant periodes d’al·legacions, que després ni contesten o contesten el mateix que aproven el projecte. Tot molt ètic i participatiu. El batle d’arrelam, es contradiu cada dos per tres…diguent als ciutadans de caimari una cosa i als de selva una altre. La senyora del PSOE i del Pi, que nomes es mouen per interesos i rancor. I els d’arrelam que eren els que havien de fer la nova política, acoten el cap i acaten les ordes dels altres partits amb arguments pobres i fora sentit. Excusen el seu vot cap als tècnics, baja poc nivel polític, quan un tècnic pot fer dos tipus d’informes i tots serán iguals de vàlids i correctes, quan el tassó està mig, poden dir que esta mig buit o mig ple, i vosaltre agafau la versió que més vos convé… Ver para creer, Fronteram tengui un poc d’estima pel seu poble, i aturi aquest desastre

user Tcp | Hace más de 5 años

Fondos de la Bolsa de Alojamientos Turísticos? O sea la ECOtasa? A ver la tasa que habéis inventado para el mejorar el medio ambiente. No entiendo como se puede justificar sacar 400000 euros de este fondo para construir una rotonda, cuando tenemos tantas problemas con las depuradoras....

user antonio | Hace más de 5 años

La leche!!!! es mas grande la rotonda que el pueblo.

user donpesimo | Hace más de 5 años

El 3 % (el tres por ciento). Lo importante no es ganar, sino participar (en las ganancias).