user Manoletin | Hace más de 4 años

Esto los calçots de Mallorca de toda la vida, vamos que si. Están utilizando una técnica orweliana muy buena: se reescriben la historia y tradiciones hasta conseguir que creamos que son nuestras. Si hasta tienen una especie de ministerio de la verdad, el "Institut de nova historia", recuerdo haber leido en algún lado que EEUU debe a Cataluña la fiesta de Halloween!!!

user Sob avorridors | Hace más de 5 años

Sabeu si fossin grups de flamenc, no dirien que no son d'aqui i que no els volen, el gonellum renegat i el forasterum inadaptat.

user Vergonyos! | Hace más de 5 años

Encara no entenc que fan es castellers a Mallorca. Podrien haver fet una exhibició de ball de bot de tir de fona, o qualsevol altre activitat pròpia de ses nostres illes, però clar, es castellers ténen es fons politic i catalanitzador que tant li agrada a nes nostro desgovern. Vergonya cavallers, vergonya!

user @Pere | Hace más de 5 años

Si ballam sevillanes amb més motiu pidem ballar sardanes.

user Mdf | Hace más de 5 años

Tradicional???? Me pareix perfecte que ho facin, si volen, com ballar "sevillanes", Però dir que és tradicional és masas, no?.

user Borino | Hace más de 5 años

Tots aquests que ara vos queixau, sou es que després aplaudiu que per Setmana Santa se canti una “saeta”(de tota la vida, vamos) al crist de la Sang,,,, se vos veu es plumero!!!

user No enganis, perque no és així | Hace más de 5 años

@Tomeu: Som colònia, però ho som de la Espanya castellana, vaga i pobra que s'en duu tots els nostres doblers i no torna no pel més necessari, que se reuneixen als seus parlaments no per arreglar els seus problemes, sinó per demanar se restringesquin les llibertats dels altres. I duim així de fa és de trescents anys. Els catalans son tan víctimes d'aquesta gent com noltros .

user Ja començam | Hace más de 5 años

Si se tracta de coros rocieros, de grups de jotes aragoneses o de munyeires, que per mi benvinguts siguin però que estan molt enfora de la nostra cultura, a la panda de gronyidors els pareix bé. Però quan se tracta de castellers, aquests mateixos gronyidors, molts dels quals ni tan sols son mallorquins, ni tampoc ho volen ser sinó que volen fer una Mallorca ben forastera, se posen a gronyir, a cridar i a prorestar, perque aquí se fan castells, tot i perque diuen que no son tïpics d'awui. Ni ells tampoc, que no son tipics, i els hem d'aguantar i hem d'guantar els seus disbatsts i les seves impertinències. S'els hauria de caure sa cara de vergonya.

user Pere | Hace más de 5 años

Lo siguiente seran las sardanas de Mallorca !!!

user Tomeu | Hace más de 5 años

Ya somos colonia. Es tradicional de nuestro colonizadores. Gracias por darnos nuevas tradiciones.