user Satanás | Hace más de 10 años

A los niños desde pequeños se les enseña que hay que obedecer. Pero algunos niños crecen y no han aprendido las normas básicas para desempeñarse en sociedad.

user PERDÓN ES ESTO EUROPA? | Hace más de 10 años

EUROPEOS????JUAS JUAS jamas lo seremos

user GUIEM | Hace más de 10 años

YES TEACHERS LEAVE THE KIDS ALONE... Eu mo has dexad tan bé a n'axò que a n'en puput dins a n'es sèu nieró dins sa`sòca de garrobé.Plena de merda còm sempre,

user siurell libertador | Hace más de 10 años

EYY!!! joves!!! sentiu aixo "Another Brick in the Wall"

user Guiem | Hace más de 10 años

Som en Guiem y creg que ja eatà bé de insultà a sa gent que no pensa com voltros.No ês res més qu'una actitud fascista. Y a tots aquets que vòlen qu'escrigui emb barceloní s'heuran de fotre perque no'u faré may. Heyà gent que me díu que som un incult que vagi a s'escòla d'adults, etc.etc.. Idò mêm si tenen coyons a escriura emb sa nostra llengo si son tant llest còm eu so pensen sê. Si vos han enganad emb so barceloní no ês cupa méva. Y antes de que tornêu a insulta o falta a n'es respette d'es que donam sa nostra opinió vos vúy una cosa: VOS NE'NÀU A MAMÀ UNA CABRA Dioss

user Curs passat | Hace más de 10 años

Fa dos cursos ens deien que no ens preocupessim. A final de curs que no era el moment. Resultat, 800 companys interins (800 famílies) al carrer. I que deien els sindicats? Que era un mal menor i un èxit (ja és sarcasme) de la seva negiciació. Això sí, mai més es va sentir parlar de la reducció d'alliberats sindicals. Tot el curs ens han passat en monsegues i sense fer res. A final de curs tampoc era el moment. Ara, sembla que amb la sanció als directors ja tenen excusa per negociar un inici de curs tranquilet. I jo em demano, on anem amb aquest sindicalistes? I no, que ningú es confongui, els sindicats són imprescindibles, ara aquets representants ni fan la seva feina. VAGA INDEFINIDA JA!!! A què esperau? Per què cap representant sindical dóna una mínima explicació convincent?

user Catalanazis | Hace más de 10 años

José Miguel, tú tampoco eres un lumbreras precisamente. Se dice "ni tan sols", no "ni siquiera"... Ya que vas dando lecciones, deberías aprender a escribirlo correctamente, aunque solo sea por coherencia; pero esperar eso de los catalanistas es mucho pedir.

user lex | Hace más de 10 años

Molt bé.

user kirieleison | Hace más de 10 años

Yo soy maestra y a mi nadie me ha preguntado mi opinión, ni Gobierno, ni Conselleria, ni Sindicatos. No entiendo porque la Conselleria de Educación y Cutura es tan poco educada, culta y con tan poca cultura democrática. Poner una abogada como Consellera de Educación es poner a una persona que no tiene ni idea de lo que es la Escuela. Espero que los sindicatos despierten, dejen de pensar en ellos mismos, y le hagan entender que la educación es cosa de docentes decentes y no de políticos y abogados.

user Decencís | Hace más de 10 años

NO HI HAURÀ VAGA. L'assemblea necessita 4000 firmes per poder convocar la vaga i això és casi impossible que ho puguin fer sense una organització. És a dir, que en Joserra i na Juanamari tenen raó i el curs començarà amb normalitat, ja que els sindicats NO convocaran. Aturaran la vaga com l'any passat. El curs passat ens vàren vendre a costa dels alliberats. Aquest curs, de manera preventiva, el Govern ja ha sancionat uns vompanys i negociarà amb ells aturar la vaga i un inici de classes normal. Total, uns sindicats acollonats i complices que no són capaços de posar-se al capdavant de moviment. Després no saben perquè cau el seu pes entre els treballadors. SINDICATS Sí. Aquest sindicalistes de comparsa NO!!! (Sindicalistes alguns que fa més de vint anys que no entren a una aula). Vaga indefinida ja!