user Catalana infamis | Hace más de 10 años

Jo propòs, de forma ironica, com no podría esser d´altremanera que Barceloni a Barcelona, Mallorqui a Mallorca, Eibicenc a Eibiza i Menorqui a Menorca. Es mes (seguesc amb s´ironia) jo crec que a Menorca podriem crear s´idioma Mahones, Alaiorenc, Mercadelenc, Ferrienc i Ciutadellenc. I posaría hores a ses escoles de cada IDIOMA, perque possats a seguir ses politiques catalanistes, podriem dedicarmos a aquest serau i aixi tothom xerrerai sa seua llengua i podría formar es seu propi païs. D´aquesta manera sa famosa Torres de Babel tindria hasta un atic a es pis nº 1.012. I es diría "La insidia Catalinista i els seu sequit " Es Catalanistes sou pro de tot lo vostro i anti de tot lo demés. Ja ho va dir aquell. En fereu d´amics amb sa tortuosa creuada que heu escollit.... Persolament me sent ofés cada vegada que escolt que a Menorca sa xerra es català com a llengua oficial. I que ens idendifiquen amb aquells (Catalanistes) que mitja Espanya odia. Visca Espanya i s´englés. No volem Català. PD.: Si utilitzó el català es perque eels que no volem mes que català a les aules, al millor no m´entendrien al castellà o per rabia no el lllegirien. Arribats a aqeustes líneas ja es massa tard..... Viva España

user au idó. | Hace más de 10 años

jo també,estic en contra, perque estim la mèva llengua,que precisament no es catalá-barceloni-ni menorqui-ni mallorqui-ni pollençi..es la llengua de les illes balears..agradi o no agradi...si,que no tinc res a vèura amb el castellá de león,sevilla,o jaen.avançarem, segur.el que es nostre, no ens o prendá ningú.(ni amb pataletas i diarreas).

user otro | Hace más de 10 años

yo tambe estic en contra de se reduccio des catalan,deman se anulacio en favor des menurqui

user angelcaido | Hace más de 10 años

MUY FACIl : en Mallorca MALLORQUÍ y en Cataluña Barceloni

user angelcaido | Hace más de 10 años

USO. Por lo menos diferente

user Estaba Afiliado | Hace más de 10 años

USO es PP en metamorfosis. Es el sindicato que le gusta al PP.

user vs | Hace más de 10 años

Sr. Isern, ens ha decebut. El mínim, per ami, seria del 50 % amb certificació de català, en comptes d'un trist i esquifit 20%. Cada vegada serà més mal de fer el poder parlar, a Cort, la nostra llengua.

user Pere Joan | Hace más de 10 años

Clar que els drets només són de les persones quan es tracta de donar pel sac al mallorquí. Idò a partir d'ara només m'adreçaré en la llengua d'aquesta terra, i que NO és la castellana que, per cert, és una llengua forastera, com l'alemany, l'anglès, i per cert, no tan important com aquestes.

user siurell roig | Hace más de 10 años

Patrimoni propi? que? catalanopalants que? jo soc mallorqui. He de cuidar es meu patrimoni, es meu estandart i ses mevas tradicions.Com a pare he de inculcar un respecta a ses tradicions de aqui i fomentar es recors que han deixat es meu padrins. Padrins q ni de coña dirian mai q xarram catala. Lo q pasa es que sou una gent vuida i manejatble. I es vera, sempra vos aturau en sa conquesta (expoliacio) catalana cuant abans aqui hi habia altre cultura.Pero clar aixo no os conve.Falsos hipocritas ... obrio es cap que estaim en una societat moderna i tendreu q emigrar!!!

user Jaume | Hace más de 10 años

Esto del catalán ya hastía un poco. ¿Qué se ha hecho del mallorquín, y de la obligación de protegerlo? Feis oi.