user jk | Hace más de 10 años

".....la retirada del decreto de Tratamiento Integrado de Lenguas (TIL), la recuperación de las plantillas de docentes previas a los recortes, que los interinos cobren también en verano, las becas para comedor y transporte, unas ratios de alumnos por aula más bajas y la no aceptación de la LOMCE, la ley del ministro Wert." Lo dice el artículo, Está claro sobra politica en el profesorado (Les duele el TIL, ¿se reunieron con Mas y Millet en Fornells?), Corporativismo de los interinos, estan muy equivocados, que no se han ganado la plaza en oposición para tener los mismos derechos que los funcionarios de carrera, son eso, INTERINOS y por tanto pueden no ser llamados al siguiente curso. La administración debería tomar medidas en ese sentido.

user alucinado | Hace más de 10 años

Ja queda menys, les urnes tornaran a parlar i tota aquesta genteta , así no hablan los mallorquines, no se dice xerrar ? eres mallorquín o catalán ?

user pilar | Hace más de 10 años

s'ha de dir que són els Consells Escolars qui voten que NO. I el govern, venga a criminalitzar els docents. Pperos... que fins i tot amb el vostre anterior president hi havia pau a les aules. No és per fer-s'ho mirar???

user a Angelcaido | Hace más de 10 años

n'Angelcaido sempre amb el mateix discurs. "Copiar y pegar" això és el que fas a totes hores per criticar el cos docent. O denuncia els que dius que fan política o CALLA!!

user angelcaido | Hace más de 10 años

Todo resulta una comedia enmascarada de mil cosas en la que se oculta su verdadero fin la defensa del barceloni a costa del mallorquin. Llevan años tensando demasiado la cuerda y ...Se pueden llevar una desagradable sorpresa.No queremos profesores -politicos queremos profesores que amen la eseñanza. enseñen

user Ja queda menys | Hace más de 10 años

En dos anyets les urnes tornaran a parlar i tota aquesta genteta d'opinadors exufats i peperos aniran a fer punyetes. Cada dia que passa es un dia menys per a pegarlis un bon toc als morros.

user Per Pena | Hace más de 10 años

@pena si mires les hores dels comentaris veuras que son comentaris fets pels "opinadores" professionals enxufats del PP, així que ni punyetero caso. Avui horabaixa, amb el tema de l'expedient als tres directors els acaben de posar a fer hores extra.

user @pena | Hace más de 10 años

@pena si mires les hores dels comentaris veuras que son comentaris fets pels "opinadores" professionals enxufats del PP, així que ni punyetero caso. Avui horabaixa, amb el tema de l'expedient als tres directors els acaben de posar a fer hores extra.

user Això no és molt lògic. | Hace más de 10 años

Adoctrinadors, enxufats, talibans... Resulta que els professors actuals són uns enxufats polítics i en aquesta terra gairebé sempre governa el PP. És a dir, el PP enxufa professorat catalanista per després poder tirar-lis la societat a damunt? No ho entenc. Si es fes política dins les aules seria impossible que aquest president arribés on ha arribat.

user Pena | Hace más de 10 años

Tot i que m'encanta la meva feina, tot això me fa replantejar les coses. Treball per una conselleria que em considera el seu enemic i per una part de la societat que cada dia em mostra el seu odi més profund. Quan llegeixes quatre comentaris tot d'una te'n dones compte que estan plens de tòpics i que molta genta xerra i no en té ni idea de com funciona un centre educatiu. Està clar que en alguns temes tothom és un expert.