user No som beneits | Hace más de 10 años

A jo el que m´intriga és di costelladevadella es si ell es creu totes les heregies lingüistiques i històriques que s´atreveix a escriure per aqui, o si tan sols pretén que les creguem noltros.

user ..................... | Hace más de 10 años

Aquests mals governants tan sols cerquen la provocació, iI jo estic alluïnat veient la gent espanyolista que ha comentat tot lo dia per aqui. No deuen fer feina, i si en fan esper que no siguin funcionaris amb dispensa per poder fer aquesta "feina" i que damunt cobrin productivitat, perque els nostros impostos no son per aquestes mangarrufes sense cap ni peus i sense cap base.

user costelladevadella | Hace más de 10 años

Antes de sa conquesta aqui ja se xerraba de forma que ets invasors no vàren necesitar traductor. Arribat a aquest punt sobran ses paraules. En Ramon Llull es Mallorquí i sa seva educaciò principal es Mallorquina. Lo demés son vuits i nous. Fanatics Catalanistas ja basta de dir mentidas. Visca es Balear d'en Ramon Llull.

user No ho oblidarem mai | Hace más de 10 años

El Balear no existeix. I com tot el que és una mentida, acabarà oblidant-se, encara que convendría que la gent recordá aquesta época negra en la que ens han volgut prendre la Història, la Llengua, la Salut, la Educació, la dignitat, i la Serra de Tramuntana.

user Ja vos queda poc! Tic-tac, tic-tac. tic-tac. | Hace más de 10 años

Ramon Llull ma néixer a Mallorca però la seva mare i el seu pare eren catalàns, i ell és considerat com el primer escriptor en llengua Catalana, perque així es parla a les illes Balears des-de la Conquesta. El Baléár és un invent dels extremadretàns per tal de fer que s´oblidi el Català, però veient com escriuen tots els que defensen aquesta andròmina no tendrá mai cap escriptor mínimament presentable, es dediquen, amb tota la barra del món, a atribuir-se autors en llengua catalana nascuts a les Illes, embrutant la seva reputació i memòria. Però aquests extremadretàns poden tenir en aquests moments el recolçament d´aquest govern, però afortunadament el temps ja se li està acabant i vendrán uns altres governants que ho torneràn arreglar, i el Català continuerà, però amb més força i a més lluitarem perque es prohibesqui tota aqu esta "mandanga",que consumeix doblers públics sense donar cap profit i en canvi crear molts problemes i a més confón a la gent que ha vengut de fora i que es vol integrar. Ja acabo i ara mM´en vaig a un concert que és molt més agradable que veure com uns fanàtics defensen el que no es pot agafar per cap costat i que representa una greu ofensa.

user costelladevadella | Hace más de 10 años

@Jo no. Mentider. Es Balear te diccionaris molt anteriors a n'es teu Barceloní. Referent a Bàléàr o com s'escrigui,estic d'acord que actualment es molt mál de fer implantar. Açò si es Balear ecsisteix i així ho va deixar escrit en Ramon Llull i Mossen Alcover.

user Jo no | Hace más de 10 años

No podem parlar una llengua que no existeix. No podem parlar el Bâléár perque no existeix i a més se´l han tret de ma mànega una gent que ni tan sols és filòloga. I no ens dóna la gana parlar malament, tenent una llengua tan hermosa i rica com és el Català.

user Malgrat no vos agradi | Hace más de 10 años

Tanmateix la bandera Espanyola procedeix de la Catalana ja que é la evolució de la bandera de l´Armada Catalana. No existía l´Armada Castellana ni l´Armada Aragonesa, malgrat ara qualque mentider desenfeinat s´en inventarà una.

user jacinta | Hace más de 10 años

Faltaría más, estamos en España, no en Catalunya y me alegra muchísimo que se haga respetar la ley y se termine con los extremistas. Gracias por no acobardarse frente a los ruidosos y violentadores de las normas más elementales.

user costelladevadella | Hace más de 10 años

@pereguiterra. Tu pot esser que així ho veguis ,emperò tots es seguidors i directius de s'OCB i demés acòlits pénsen una altra cosa. Es molt fàcil se posa un floc Balear i tots contents. A mem si teniu tanta estimaciò per lo nostro?