user A Balearico | Hace más de 5 años

A Balearico. Dius que el comentarista que es diu Jutipiris és un senyor? Prova de ficar-te a les noticies dels partits del Mallorca i prova de dir una sola paraula que no sigui alabar al Mallorca tinguent tú raó i amb proves clares amb jugades comentades a la televisió i amb imatges que ho demostren i veuras quines embestides i quins comentaris t'amollarà!! Atletic, Atletic, Atletic!!!!

user no tancam els partits | Hace más de 5 años

Primera part bona, la segona pitjor. Amb 10 jugadors s'ahuria d'haver presionat més i ficat un altre gol. Vàrem passar massa pena. A la segona part no es va jugar a res i va ser avorrida. Dues ocasions mà a mà amb el porter i no es van materialitzar. Ho venc dient, cada partit es guanya amb un resultat molt curt 1-0, 2-1. Hem de tancar els partits!!!! De totes maneres estic molt content d'aquest equip i sobretot d'aquest home que tenim com entrenador Manix Mandiola. Fa una feinada molt bona.

user Jutipiris | Hace más de 5 años

@Benito y otros balearicos de verdad: No soy un señor, simplemente, me gusta disfrutar del fútbol y de la vida en general con respeto hacia los demás y todo cuanto nos rodea. Feliz Navidad también para todos.

user Son canal | Hace más de 5 años

Que vuelva el Ariete ¡¡¡

user Benito | Hace más de 5 años

ROJILLO, a la hora de escribir estas lineas tienes 23 negativos, efectivamente tus comentarios no convencen a nadie, ahora si eres feliz así, pues allá tu, y efectivamente estoy muy de acuerdo con los comentarios sobre jutipiris, un autentico caballero, del que deberías aprender, aunque no lo veo muy probable, por cierto jutipiris, feliz navidad y animo lo del sábado sólo fue un tropiezo, la temporada del Mallorca esta siendo muy buena.

user Refuerzos | Hace más de 5 años

Hay que reforzar el equipo si queremos aguantar la segunda vuelta estando arriba, un portero experimentado (tiene que ser el primer fichaje que se haga, es imprescindible), un central y un medio defensivo como mínimo, luego si se puede traer a alguien de medio campo para arriba que suba el nivel del equipo.

user Balearis | Hace más de 5 años

Content per la marxa d'aquest equip, ni en els millors somnis haguéssim pensat que menjaríem el torró en posicions de play-off! Això sí, si de veres volem fer algo gran necessitam reforçar un poc en temes defensius (passam massa pena) i, per favor, un altre porter. Ahir vàrem tenir sort i la seva "cagada" no va acabar en gol de miracle. Quedi clar, no trob que sigui mal porter, però si volem intentar pujar necessitam un bon porter amb experiència i garanties d'aquests que guanyen partits.

user donpesimo | Hace más de 5 años

¡Ánimo Baleares! A por el derbi en 2ª - A en la próxima temporada.

user Balearico | Hace más de 5 años

@rojillo vete a arreglar los fusibles del estadio y aprende de @jutipiris que es un señor...

user l'equip de mode | Hace más de 5 años

enhorabona Atlètic. L'any q ve derbi a l'únic estadi privat de l'illa. (si un tal Sastre no fa encara més merits)