user Me parto | Hace más de 5 años

Y yo empiezo la dieta el lunes... que ahora me da palo.

user xavi | Hace más de 5 años

@pamboli: caram, tio, t'ho has pres ben en serio... No sé, lo de la La Sexta va ser una caça als votants de Vox, que com tots els benpensants de l'esquerrania han declarat, votaren molt, però que molt equivocats i se'ls ha de corregir. Per cert, supòs que quan s'hagi proclamat la república catalana a tots els efectes, els mallorquins i d'altres pobles gaudirem d'aquest dret a decidir, d'autodeterminació o com li digueu, a votar en poques paraules si volem perteneixe a aquesta gloriosa nova patria o no. I per cert, informa't bé sobre el que vol dir l'ONU quan parla d'aquest dret, que és més complexe del que voleu fer creure.

user pamboli | Hace más de 5 años

@xavi, qui decideix doncs el que es vota o el que no es vota? de totes maneres el dret d'autodeterminació dels pobles és internacional i s'ha de poder votar sí o sí

user pamboli | Hace más de 5 años

@collonut, entenc el que dius però no ho comparto, el dret d'autodeterminació s'aplica al poble que es vol independitzar només. Mai a la història hi ha hagut un procés d'independència amb el suport del país colonial, sinó espanya, anglaterra, frança... tendrien els seus imperis al complet. La metàfora seria, si un membre de la parella es vol divorciar, l'altra ha d'acceptar-ho, no posar-se en contra, sinó seria un opressor

user BURNE | Hace más de 5 años

Con la m........de pensión que cobran los jubilados, les vendrá bien para ahorrar.

user Bernat | Hace más de 5 años

Jubilats de Mallorca, feis-la passat ses festes, a partir de dia 7 de gener, i potser que serveixi per baixar sa tensió de sa sang i es colesterol que haureu arreplegat amb sos tiberis nadalencs, perque, per lo altre, és "un brindis al sol".

user Victor | Hace más de 5 años

Y no valdría más que hiciesen una huelga de hambre estas fiestas por sus colegas que han cotizado muchos años y cobran una pensión de miseria?

user CanBum | Hace más de 5 años

Pueden seguir haciendo el paripé, los golpistas presos seguirán en el mismo sitio y en la misma situación...si queréis hacer dieta y pasar hambre, peor para vosotros, NO VAIS A ARREGLAR NADA.

user un espantat | Hace más de 5 años

Si tanto queréis a los catalanistas, id a cataluña a vivir, seguireis cobrando la jubilación del Estado Español pero dejareis de hacer "cosas raras" en Mallorca, y dejareis un par de pisos libres para los Mallorquines.

user memeu | Hace más de 5 años

ayunat hijos mios ,,hasta pasado reyes,,,