user Cataliner de quatre generacións | Hace más de 10 años

Quins desastres!. Ara resulta que som una comunitat AUTÒCTONA i que aquí es parla Bâléàr, que ningú sap quina cosa és, tret d´una excusa pèr fer doblers i destrossar la nostra vertadera llengüa, tan hermosa com és. Forasters envejosos!.

user Jose | Hace más de 10 años

Jajajjaja los tontacos del trapito,solo molestan,eso hacen los radicales incultos ......

user Miquel | Hace más de 10 años

Ja estic fart!!! Un cert sector de la societat expressa la seva postura respecte a una decisió del Govern Balear i en vers de buscar mitjans i solucions per a que TOTA la població aprecii les actuacions dels seus representants, aquests fan potedetes i en pla "que s'han creguts aquests!!!" volen modificar la llei per que no es puguin expressar els que no estan d'acord amb ells. Seriosament, s'ha perdut la figura del polític, ja no busquen el benestar social, volen actuar a la seva manera foti qui foti sense escoltar al poble i moltes de vegades amb reaccions indignes.

user vs | Hace más de 10 años

Hi ha una cosa que em xoca del nacionalisme català i que el pot fer atractiu per certes persones. A Catalunya, ser un polític patriota, "de la ceva", consisteix a guanyar més i tenir majors avantatges que no els espanyols. Això es fer nació. Quants de polítics catalans guanynen més que el Sr. Rajoy, per a una població no tan important, la catalana?

user lazos de cadenas mordaza | Hace más de 10 años

Los lazos son colonialistas catalanistas de Artur Mas y su 3%. Ni siquiera está el castillo en la bandera... parece el lazo el nuevo uniforme del barça f.c., vergonzoso.

user Lo que hi ha que veure | Hace más de 10 años

Lo que hay que ver... Llegan a ser banderas españolas en las aulas y los de ultraizquierda montan la de Diós... Este Gobierno no tiene lo que hay que tener contra el.adoctrinamiento subvencionado x aCataluña... Que triste!!! Açò fa pena!!!

user un de Mallorca | Hace más de 10 años

CATALINERO que amb el dialecte mallorquí es diu CATALINER, dius que el dialecte barceloní que se quedi a Barcelona i que sigui el mallorquí. Ido es el mateix que diuen els lingüístics que cada lloc ha de xerrar amb les seves modalitats ja que totes son correctes dins la llengua catalana. Perquè m'entenguis, xerrar català no es xerrar barceloní sinó que es xerrar la llengua en cada una de les seves modalitats, valencià, tortosi, pallarés, mallorquí, eivissenc, andorrà, etc. Totes les formes de parlar forma la llengua.

user Josep Miquel | Hace más de 10 años

Vaja ara resulta que tenim un cataliner (o catalinero que es com es diu) ja que mai s'ha dit Sta. Catalinero. Aquest te de cataliner lo que jo d'Arquebisbe de Canterbury que deu esser de per devers Murcia o Extramadura. A mes de ignorants bubotetes.

user Alamerda | Hace más de 10 años

Si fan un referéndum sortirà el Català. Amb la onada humana que hi ha a cada manifestació o concentració a favor del Català (i no hi va tothom) i els pobres gonelles es creuen que son majoria. I NOLTROS NO TENIM POR DE NINGÚ NI DE RÈS, PERQUE TENIM LA RAÓ I NO ANAM D´AMAGAT.

user Sta. Catalinero | Hace más de 10 años

Podèu pasá tota sa nit escopiguent fems per sas oreyas, però s´ex-reyne de Mallorques es una CA autóctona y española, y es cataláns y es PP vos anirèu més prest que tard tots plegats a Cataluña, Aquí se xerra es mallorquí/baléà y es castellá, es dialette barceloní a Barcelona.