user Flip | Hace más de 5 años

Molt be!!!!

user pamboli | Hace más de 5 años

@yo, vaja una abilitat que tens per fer-te la pixa un lio. Te recoman que t'informis del que és ser sobiranista, feminista i just, veig que lo de "verd" no li fas ni cas, ja ni ho veis els dretans, això dels arbres ja tal, i lo de pagar un 15% cada any a Madrid ja tal també

user Yo | Hace más de 5 años

__«Este acuerdo político con la voluntad de ampliar el proyecto y entre todos apoyar a una fuerza de izquierdas, soberanista, feminista, verde y justa que apueste por una Mallorca libre____ ¿una fuerza de izquierdas, soberanista, feminista, verde y justa que apueste por una Mallorca libre?.. soberanista, feminista, verde y justa.... Estos adjetivos son un rompecabezas, no logro conectar los términos e ideas y aplicarlos a LA REALIDAD. Se inventan mundos, repletos de villanos de los que "ellos" nos defienden". soberanista , nos defienden del estado. feminista nos defienden del heteropartiarcado. justa, nos defienden de las injusticias. Mallorca libre, nos defienden de la opresión Este cuento no ha funcionado , habéis perdido la mitad de votos, no entiendo el motivo de continuarlo.

user falto poc | Hace más de 5 años

ja podeu riure, com na Peggy, vos queda poc, menys mal, n'hem quedat ben a ple¡¡¡

user Un poc d'educació no fa lleig. | Hace más de 5 años

Val més el més insignificant de MÉS, que el més intel.ligent de Ciudadanos o de VOX, perque almenys no fan mal a ningú.

user Pus mai MÉS | Hace más de 5 años

Esquerra, centre, dreta,...però "pus mai MÉS"

user barrufet | Hace más de 5 años

L'únic partit de les nostres illes, que veritablement ens defensa, enfront de la tirania autoritària i centralista de la resta de partits. Voteu el que volgueu, però els que si es preocupen pel nostre territori són ells, la resta li deuen obediència als seus superiors a Madrid.

user Miquel | Hace más de 5 años

MES . como vulgarmente se dice le quedan dos telediarios .

user Biel | Hace más de 5 años

Males companyies per esquerra i per a qualsevol que es mescli amb ells. Mirau la conselleria d'afers socials!!!! Mirau la presidència del Consell! , La ciutat d'acollida.....Mirau a qui destinen tots els nostres dobbers! Fa pell de gallina. . Pitjor que més, psoe i potemos és difícil de pensar. Abans d'anar amb aquests millor no presentar-se

user Joan | Hace más de 5 años

Guiem es a alaro que has de perdre més temps, tot lo dia ets pel món però a n'es "teu poble" ni te veuen. Ara ja és massa tard...!