user Au | Hace más de 5 años

Jo no faré cap donatiu, però vos duré un poc de feina i pagaré lo que trobeu. Esper que milloreu la situació i entenc que necessitau que el vostre lloc de feina estigui a prop del vostre lloc de residència, però 4.000 € es el millor preu que es pot trobar a Can Valero (no sé si amb aigua i llum)? Ho dic sense coneixement de causa i per pura curiositat, que per aquí pastura molta gent malanada.

user Charles | Hace más de 5 años

Primera noticia que tengo de la existencia ese lugar, lo cual indica que ni saben darse a conocer, ni buscar un lugar con un alquiler acorde con sus ingresos. La mala gestión es evidente.

user Miquel | Hace más de 5 años

Llegint comentaris com el de Karina, ara record una de les sentencies de Jaume: "no hi ha res més trist que ser jutjat per gent de forat".

user Karina | Hace más de 5 años

Santandreu me merece escasa admiración. Su currículum consiste en poner muchas cosas en marcha y no saber gestionar ninguna.

user joan de sa muntanya | Hace más de 5 años

A Sóller, hi ha una confraria, anomenada del Sant Sudari, que fa una gran obra benéfica des de fa uns 10 anys, i cap administració li aporta ni un cèntim... Per cert, El Sant Sudari, en alguna ocació puntual ajudà a Ca'n Gatzà, on vàren ser cordialment rebuts per Santandreu. Hi ha moltes petites associacions benèfiques despreciades per les administracions!!

user stet | Hace más de 5 años

Entonces los dueños de la nave piden 4000 euros de alquiler de lo solidarios que son.vale gracias....

user Bon cor | Hace más de 5 años

Gràcies Jaume. Llegesc amb tristor els comentaris i veig que la societat està malalta de moral i principis. Molt trist.

user stet | Hace más de 5 años

Respeto y admiro la labor del Sr Santandreu,pero en temas solidarios siempre tengo esa duda: Nos piden ayuda para pagar costes a personas o entidades,que me gustaría saber si también son solidarias y tienen en cuenta los fines a los que se destinan.Como puede ser el alquiler de esa nave.Los dueños de la nave ¿¿son solidarios o es un negocio para ellos??

user miguel | Hace más de 5 años

Dan dinero a los de Son Banya que ya tienen mucho debido a lo que se dedican y aqui en cambio miran hacia otro lado..La verdad es que la labor se Santandreu es admirable

user Rota Batuda | Hace más de 5 años

Els fatxendes haurien de, per vergonya, evitar comentaris capciosos. Dit això, el meu donatiu està previst. Ara bé, no puc deixar de dir la gran obra que fa Jaume Santandreu i el seu equip. Gràcies.