user Eulari | Hace más de 10 años

universidad en rebajas: ''Me importa un comino, mis hijos estudian fuera, porque son listos. Menudo chollo que solamente haya una, si hubiera más, no llegaban a fin de mes con lo puesto.'' Llàstima me fa haver de veure comentaris com es teu.Això de que els teus fills estudien fora perquè són intel.ligents...Els teus fills estudien fora perquè a casa vostra tenen duros per permetre que això passi.Tampoc no té res a veure la nota de tall amb la dificultat del grau i si ses notes de tall són baixes és per falta de demanada,perquè això és una cadena i el fet de que molts d'estudiants de les Illes marxin a fora a estudiar poguent estudiar la carrera que volen fer aquí ajuda a que pujin les notes de fora i al mateix temps ens perjudica a la gent d'aquí,sense recursos per poder marxar,que voldria fer una carrera que no s'imparteix a la UiB per falta de recursos ecònomics suficients,per ,entre d'altres,el motiu ja dit.

user vs | Hace más de 10 años

Com som, per ventura, una persona d'altres temps, em xoca aquesta especialització tan primerenca en "bioquímica". Jo em pensava que es tractava encara d'un master o especilització de la biologia. La decisió ha esta presa, probablement, per entesos i per savis.

user ciudadano del mundo | Hace más de 10 años

el golpe de calor permanente lo tienen algunos de fuera como tu.la universidad moderna debe ser universal y no encorsetada en fanatismos lingüísticos.¿en que idioma escribes, por cierto?

user Error | Hace más de 10 años

Debe haber algún error: una noticia de la UIB sin ninguna referencia al catalán. ¿Ha pasado algo? ¿Se encuentran bien el Rector y los de siempre? ¿Están de vacaciones, o les ha dado un golpe de calor? Unbelievable!

user Una carrera amb futur | Hace más de 10 años

Estudiant sense futur no te desanimis, perque hi ha vida fora d´Espanya. Ojalà jo tengués trenta anys i també m´en aniria d´aquest país de governants cutres i lladres.

user estudiante | Hace más de 10 años

se comenta en la uib , la numero nueve , y la especialidad inmunologia en son espases , felicidades

user yo lo se | Hace más de 10 años

UNA ESTUDIANTE DE LA UIB ,EL AÑO PASADO , CURSO BIOLOGIA Y BIOQUIMICA , SACANDO UNA PLAZA BIR ,MAS DE 800 PARA 30 PLAZAS ,QUEDANDO ENTRE LOS DIEZ PRIMEROS , FELICITACIONES A LA UIB Y A ELLA

user estudiant sensa futur | Hace más de 10 años

i quan haguem acabat bioquímicas.¡QUE FARÉM?. RES DE RES.El país no té euros,mes que pels politics ,banquers i ricatxos.

user Carrera anb futur | Hace más de 10 años

Doncs no és gens fácil la carrera. Un dels amics dels meus fills estudia Bioquimica i és un al.lot molt inteligent, i deu esser perque és carrera de gent amb quoficient molt alt..

user universidad de rebajas | Hace más de 10 años

Me importa un comino, mis hijos estudian fuera, porque son listos. Menudo chollo que solamente haya una, si hubiera más, no llegaban a fin de mes con lo puesto.