user l'amo de son carabassa | Hace más de 10 años

Reduir el conflicte lingüistic que patim a 4 bojos d'una banda i s'altra...no sé com qualificar-ho. des d'aquí no es fomenta cap odi a cap llengua, en cap cas sa llengua catalana s'ha anat a imposar a un altre àmbit que no el sigui propi,per tant aqui hi ha uns agresors i uns agredits.I no cal ser gaire llest per identificar-los.

user l'amo de son carabassa | Hace más de 10 años

Jo crec que t'has expresat força clar.De llengues natives els pobles normalment en tenen una. Ara,aprendren com més millor.Si per una banda entens que hi ha imposició del castellà sobre el catalá,com potser que no entenguis que els catalans defensin amb fermesa la seva llengua, fins hi tot als que ho fan els fiques al mateix sac que als que ens imposen el castellà.

user amm | Hace más de 10 años

Crec que m'he expressat un poc malamen a lo de "i no una", volia posar que obviament millor més llengües natives.

user amm | Hace más de 10 años

un de Mallorca, tens tota la raó del món, com he reiterat soc de les que pensa que els extremistes solament fan mal i es molt trist que una cultura i una historia es perdi per culpa de 4 bojos que fomente l'odi entre llengües, de veritat, no entenc com pot ser dolent saber 2 llengües des de ben petit i no una...

user amm | Hace más de 10 años

I no, no soc de cap grup extremista, ni ganes, aniria en contre els meus principis, tot el que he posant es el que pens 100%

user amm | Hace más de 10 años

No, el que he posat abans ha estat perque és l'únic cas que se de ben cert. I si, tal vegada la meva idea no es viable, però no pels "espanyos" i pels "catalans", sinó perque l'increment de les hores lectives seria curiós. I per cert, no tots els "espanyols" son com els pintes, ni tots els "catalans" són com tu. Jo sóc mallorquina i també espanyola, i no tinc cap problema amb cap de les dues llengües ni del dos sentiments, i pens que es bastant tris tenir problemes amb això. Realment no tinc ganes de discutir, tu tens el teu punt de vista, jo el meu, cap dels dos els cambiarà, només et dic que no pot exigir respecte quan sembla que tu no el dones.

user l'amo de son carabassa | Hace más de 10 años

Certament l'Amm sembla no tenir res a veure amb aquests nazis..però,compte? -posar al mateix sac els extremistes -contestar en la llengua en que se t'adresen -reivindicar el 50% segurament ho suscriurien aquests grups.Perquè sabem què en el fons són les polítiques què,disfressades de tolerància,igualtat...farán desapareixer definitivament sa nostra cultura i es nostro poble.

user l'amo de son carabassa | Hace más de 10 años

Per cert,podria començar aquest diari fent un gest de respecte i començar a redactar qualque noticia en la llengua pròpia de Balears, és molt trist que gent de casa nostra no tingui la més mínima sensibilitat per sa nostra cultura i es nostre poble i

user un de Mallorca | Hace más de 10 años

Amm, tens raó quan dius que hi ha 2 llengües oficials, però la llengua pròpia es el català i es la llengua que s'hauria de fomentar des de els col·legis. I amb el castellà no hi ha cap problema ja que s'ensenya i tothom l'aprèn. De totes formes et veig com una persona tolerant i que no tens res a veure amb radicals com en KH o Círculo Balear. Mentres hi hagi gent com tu en què no te cap problema amb la llengua ido es demostra que els únics que tenen problemes son uns quants polítics que estan al poder en aquets moments i també ultras ignorants i intolerants con en KH.

user l´amo de son carabassa | Hace más de 10 años

Jo nomès entendré el que dius amb el 50%,quan també ho facin a tot l'estat i jo pugui educar els meus fills a salamanca en català.Tinguem el mateix tracte en medis de comunicació estatals,tots els músics escriptors etc...han de tenir la mateixa presància en mijans estatals que els castellanoparlants etc...com ho veus? inviable no,idò fer aquí un 50% seria un suicidi qualsevol ho sap açò.