user alucinant | Hace más de 10 años

i que pasarà si durant el torn de nit pasa un fet greu, i la persona que esta fent aquest torn no dona a l'abast per atendre als pacient, que faran, qui en serà reponsalbe? el sanitari que va de cul i no pot fer més del que fa, el pacient per haver-se possat malament quan no ho hauria de fer perque a aquest torn no hi ha prou sanitaris? que faran els responsables es a dir els que han mandat aquest desbarat tan gros, passarà com el cas del jove senegales que ho han pagat els que no ho haurien de fer. Senyors aviat hauren d'anar a senegal a la china o la conchichina perque mos atenguin millor que aqui . Oi això es lo que fa aquest pais mentres tant els que haurien d'estar a la preso o tornant tot el que mos han robat s'ho pasen de puta mare i a damunt sen foten de noltros.

user Xs | Hace más de 10 años

¡VERGUENZA SEÑORES POLITICOS¡ El más elemental sentido común contradice la totalidad de las medidas adoptadas en en la sanidad balear. ¡¡NO SE PUEDE JUGAR ALEGREMENTE CON LA SALUD!! Se trata de un servicio básico que todos nos hemos ganado a pulso y al que tenemos todo el derecho del mundo en buenas prestaciones.

user tramuntanero | Hace más de 10 años

Lo hacen muy bien los políticos de turno, están destrozando la sanidad pública y mermando lo máximo su calidad para que la gente se haga seguros de salud privados. ....y les funciona!

user Arenita | Hace más de 10 años

No pensais que si cierran quirófanos, camas y demás servicios sanitarios también tendrían que eliminar los jefes. Lo que veo es que sólo disminuyen las plantillas de los curritos, mientras los jefes continuan cobrando, con despachos con aire acondicionado y rascándose la barriga.

user 1955 | Hace más de 10 años

sanitat i educació pública de máxima qualitat-exigim els que portam 40 anys pagant i sènsa exigir res..o que ens retornnin els euros pagats per NO RES I ara pòder pagar a la privada.pocavergonyes.¿o no será que ja no som rentables pel govern?

user samantha | Hace más de 10 años

@jette lang hartmann: Estic d'accord amb tu, pero apart de sanitat i educacio sa justicia es el tercer(mes important) pilar d'una democracia.

user ¿? | Hace más de 10 años

Avui, un marroquí amb permis de feina i residencia. ha comentant que quasi l`han mort a l`hospital de Manacor..ha dit: tots eren metjes indis,moros,pakistanis,sudamericans.m`operaren i no va anar bé...he anat a son espases, allá m`han Salvat la vida..¿que opinàu?..

user TOM | Hace más de 10 años

SE CIERRAN CAMAS DE HOSPITALES Y SE AMPLIAN CAMAS DE CARCEL."SI ESTO ES VER EL FINAL DE LA CRISIS ES QUE LOS POLITICOS NOS HAN TOMADO A TODOS POR TONTOS

user Pizarro | Hace más de 10 años

Y decían que no tocarían la sanidad y la educación... elecciones ya !!

user vs | Hace más de 10 años

El titular, em sembla, hauria de dir clarament que es tracta només d'un tancament d'estiu, prou habitual, i no amb caràcter definitiu.