user catala i feminista | Hace más de 5 años

El Consell s'hauria de disculpar per formar part d'un estat retrògrad que suPPorta la mentalitat del franquisme i del faixisme. Una vergonya de país que no s'aguanta penlloc. Cada dia cauen pel seu propi pes amb cassos de corruPPció i similars. Aquestes coses a la repùblica del nostre poble germà major no passen. Visca la Terra Lliure /*/

user Esteban | Hace más de 5 años

Lo advirtieron y han abierto la carretera vieja de sineu, se entra por el bricomart y se vuelve a la de manacor por Son Ferriol, es tan dificil de entender? Pues se vee que si, por que se metieron todos en Son LLatzer, en plan soy muy listo y yo me salto la señal, que por aquí llego antes. Como van a acabar el segundo anillo? sin cortar al menos un carril, que es lo que han cortado, madre mía.

user Llepafulls | Hace más de 5 años

A: Presentau-vos a les eleccions i els foteu a fora i a veure com ho arreglau voltros. B: Podem fer un curs d' idiomes mentre esperam. Salut.

user La realidad. | Hace más de 5 años

Qué estáis haciendo con Mallorca? Quin desastre!!!

user Ratapinyada | Hace más de 5 años

Però seguim agafant es cotxo fins per anar en es water, segueixen creixent les empreses de lloguer de cotxos, seguim volguent més turistes (menos mal que ara s'està frenant una mica), seguim creixent demogràficament, i Mallorca segur que no creixarà topogràficament.

user MGP | Hace más de 5 años

Redirigir es vehicles de manacor a una autopista que sempre esta colapsada. Quins cap de faves!

user maria | Hace más de 5 años

deberian edir disculpas por los sueldos que cobran, ya que promueven un camino alternativo que ha salido en los periodicos todo el verano porque estaba colapsado (autopista) eson son soluciones de m...¡¡

user Enric | Hace más de 5 años

Es una vergonya! Dimarts vaig tardar casi 2hores per arribar a casa! I cada demati hi ha retencions a l’autopista i via cintura, i tard entre 1h o 1h i 15min per arribar a la feina, això si no hi ha hagut cap accident! Una vergonya! A veure si abans de començar ses obres a altres carreteres, primer acabau ses que hi ha començades!

user Mallorquí | Hace más de 5 años

...i lo de sa rotonda des polígon de Manacor? tots els cotxes de la comarca de llevant q volem anar cap a Palma (Cap de Pera, Artà, Son Servera, Sant Llorenç i Manacor) hem de passar OBLIGATÒRIAMENT per sa rotonda des polígon!!! q ja te prou transit per ser sa des polígon!!! ...i no li cau sa cara de vergonya a ningú!!!

user Impresentables | Hace más de 5 años

1 hora de reloj para llegar a las 18:00 hasta el arenal, 1 hora...