user costelladevadella | Hace más de 10 años

Aniré per punts per xerrar en correció i tractar esser cortés. Sa Balanguera va esser escrita en Balear. Ab açò faig propósit d'intecions. En Benet Pons va donar una visiò equivocada i partidista de lo que és es nostro escut distintiu. Ara si que va de bó. Es pobla Català es gent fòra de comú. Ningu o dubta,emperò renegar vol dir juntarse ab un altra per falta d'autoestima. Que no ho veus que tot açò es intersos creats per ets politics? No entenc açò de juntar ab ets catalans. Es lo mateix. Som Balears i tot lo demés son vuits i nous. Per acabar. Ets uns d'es pocs ab ets que ùc xerrar i no vull discutir. A sa majoria d'es Illencs aquests coverbos vostros ,damunt es Anticastellanimes o anicatalistas mos la du molt fluixa. Anau molt errats. Sa nostra bandera Balear es una. Grasis per escriura que tu creus ab sa nostra bandera. Es mal de trobar.

user andreu | Hace más de 10 años

@costella de vadella: Escolta, saps quina és sa nostra bandera? De fet dins mallorca té moltíssima més tradició sa senyera que sa senyera de mallorca. A la balanguera hi surt sa senyera. Desde sempre a ses festes des pobles se posava sa senyera. I de fet, aqueixa bandera no se va recuperà fins el 1916 per benet pons i fabrega (quina te penses que s'usava abans? sa senera obviament.) Jo no tenc cap problema amb sa bandera des castell, de fet a sa manifestació independentista de dia 31 de desembre la vaig dur a s'esquena. I a sa de dia 25 de Març del 2012 també. Però això no lleva que s'altre no sigui nostra (actualment cultural). Voltros tot lo que mos uneix amb sos catalans vos fa por, il·logic no? Defensar es mallorquí? Si se defensa es català se defensen tots es dialectes. T'escoltes ses barbaritats que dius? Es llibres ja estan en ses nostres modalitats (sempre dins s'esstandart, fer-ho defora seria una barbaritat en termes lnguistics). per tant defensam que ets atl·lots aprenguin MALLORQUÍ.Es jove que ha tret sa millor nota és de tarragoni (o gironi) i és ultraespanyolista. No hi ha res a s'escola que s'ensenyi sense que ho dicti sa cinecia. Ni mentides ni res. A voltros lo que vos fa rabia es que s'ensenyi s'espanya plurinacional, i no sa de "Una grande y libre", no és així?

user costelladevadella | Hace más de 10 años

@vegetarià. Tan sols has de mirar ses declaracions publicades per es jove català que ha tret sa millor nota de totes ses Balears i entendràs a quin nivell arriba sa política de mentides duites per es grups Catalanistas instaurats a s'UIB. Estàs adoctrinat i com a tàl no acceptas es féts històrics vist més objectivament. Estodia es Tractat de Corbeil profundament i llavors xerra.

user Vegetarià | Hace más de 10 años

Costelladevadella: Quina part no enténs quan deim que el Baleár no existeix com a llengua, i que tota la historia de la Conquesta com un genocidi fet a un regne Castellà és una mentida?. Com així no mires d´instruir-te un poc enlloc d´anar a escoltar embaucadors?.

user unitat de cures intensives | Hace más de 10 años

El dia que estudiem una mica d'història medieval sabrem d'on venim. El dia que veurem que el dèficit fiscal espanyol deixa les arques de la comunitat buides i les necessitats sense cobrir hi veurem més clar. El dia que vulguem ser lliures canviarà el signe de la nostra història. El dia que els que no volen saber res de la llengua i la cultura d'aquí se'n vagin a un altre lloc seran més feliços i deixaran de marejar tot el dia remugant contra allò que forma part de la nostra idiosincràcia col·lectiva.

user costelladevadella | Hace más de 10 años

@andreu. Tendràs raò es día que posseu sa bandera Mallorquina ó Balear per defenssar es Mallorquí. Tots es que possau banderas o llaços d'Aragò o Catalunya dins ca nostra, sóu uns forasters o féis forastaràdes. Arruix de ca nostra i barco de guix!!!

user andreu | Hace más de 10 años

bielot: es centre que apareix es privat/concertat, per tant no se de que te queixes. angelcaido: a jo lo que diuen els extrems, com tu o bauzá me son ben iguals. Un que predica sa libertad a l'estil Franco "una grande y libre"... O sa paraula imperialistes (?). Son imperialistes per fer inmersio en casteella a madrid? Idò no es imperialista fer inmersio en mallorqui a mallorca. ja està bé de forasters. bARCO. Som i serem mallorquins!

user vs | Hace más de 10 años

El sector sanitari també deixa a desitjar pel que fa als símbols i deniminacions, emprats de manera anàrquica i interessada. La Conselleria hauria de'imposar una distinció entre "hospitasls públics", "clínique privas¡des", "consultes" (sense llits ni malalts ingressats.

user Baussi | Hace más de 10 años

Clase magistral en inglés. www.youtube.com/watch?v=-w1Bo7GfeJI‎ Una forma de gobernar diferente e integradora.

user Baussi | Hace más de 10 años

Yo no soy autoritario lo que tengo es toda la razón del mundo. VIVA ESPAÑA.