user Jutipìris | Hace más de 5 años

@rafalet de Son Quint: ¡Ja hi tornam a ser amb temes personals! No me diguis si he de xerrar o no amb n'Armengol, perque jo no t'he relacionat amb cap partit, ni amb cap polític. Es més, els he qualificats a tots (inclosa n'Armengol) de mediocres, de modo que ja tornes a fer demagògia. I, en quan a la popularitat de n'Enric Mas, fins a aquesta Vuelta a España, estic segur que no hi havía 90.000 mallorquins que sabessin de la seva existencia. Ara, afortunadament, n'hi haurá molts més de 100.000. I t'ho repeteixo: Fes el favor de no anar-me amb sarcasme, entrant al terreny personal, amb pardalades com la de saludar a n'Armengol. Jo no t'ho faría mai a tu.

user Rafalet de son Quint | Hace más de 5 años

@Jutipiris T'equivoques dient que un 90% no coneix a Enric Mas. Som molts els aficcionats a Mallorca al ciclisme i a l'esport en general que a part dels Messi, Cristiano etc. també entenem d'altres. He citat Armengol i Balti perquè són els que ara n'hi ha, evidentment que si n'hi hagués d'altres simplement canviària els noms. No estic fent demagògia. (Saluda Armengol de la meva part...).

user partit illenc de ses illes balears | Hace más de 5 años

Una figura en ciernes, gracias por hacerme disfrutar cada día viendo el ciclismo

user Jutipiris | Hace más de 5 años

@Rafalet de son Quint: Trob que estás fent demagogia. Segurament n'Armengol no sabía qui era n'Enric Mas; però tampoc ho devia saber na Prohens, en Noguera, en Balti, ni en Company. Però tampoc el coneixien el 90% del mallorquins. Tens raó en que es voldrán fer la foto, però també ho farán tots el politics que puguin. Son així tots. Però tots, del color que sia. Tots, desgraciadament, comparteixen mediocritat.

user antoni far mas | Hace más de 5 años

joan: en la vuelta a españa el mejor joven se distingue por el dorsal rojo no por el maillot blanco este es para la combinada

user Rafelet de son Quint | Hace más de 5 años

Els polítics de Mallorca ja han d'estar fent gestions per anar a rebre'l a l'aeroport i fer-se la foto amb ell. Armengol fins ara no sabia ni qui era i ara ho té com una prioritat per fer-se la fotografia de rigor amb el seu somriure i potser s'endugui a nen Balti.

user Oiat | Hace más de 5 años

Crec que no som conscients des potencial que te, hem de pensar que te 23 anys, li desix lo millor, estic segur que mos donara moltes alegrias, ánims Enric y visca Mallorca.

user Oiat | Hace más de 5 años

Crec que no som conscients des potencial que te, hem de pensar que te 23 anys, li desix lo millor, estic segur que mos donara moltes alegrias, ánims Enric y visca Mallorca.

user Joan | Hace más de 5 años

Per que no du es Maillot blanc, a millor jove?

user Blau i Blanc | Hace más de 5 años

Dur es maillot Blau i Blanc, que wapo li quedan aquets colors