user veinat de Biniali | Hace más de 10 años

El problema de les verbenes a les festes es que el preu que ha de pagar el poble es massa alt.....no poder dormir vetlant perque l'ori no entri dins el batiport, perque no es practiqui sexe damunt el teu cotxe......o simplement haver de tancar les finestres perque els teus fills no es despertim a les 3 de sa dematinada......per els renous que NO son musica. Esper que despres d'un parell d'anys es.prenguin messures de veres

user Veïna de Biniali | Hace más de 10 años

No tots el Binialers volem les Verbenes com s'han fet fins ara: joves beguent pels carrers del poble, fumant i no només tabac, orinant amb indiferencia d'on i tenguent sexe sense importar si hi ha persones majors o nins pel costat. Families amb nins que no poden dormir pel trui que fa la gent. Estic a favor de les festes i fer poble però amb respecte pel lloc i les persones que allà hi habiten. Crec que a poca gent li agradaria haver de rentar orina i altre fems de davant ca seva.

user binissalemer | Hace más de 10 años

a Binissalem, tres quarts de lo mateix... una cosa és fer festa i comportar-se i altra és embrutar, barallar-se, compixar portals, engatar-se i espenyar la festa. Ben fet.

user RAIMON | Hace más de 10 años

Supongo que alguien montaria una barra de bar o algo por el estilo.Estara contento de coj.... al servir llet freda y ensaimada con eso del ball de bot... Felices fiestas.

user nofre | Hace más de 10 años

tot l'oci de Palma esta enfocat a treure els pocs doblers que tenen els joves. es ben normal que tota la jovenea de Palma que no te ni feina ni doblers, cerquin festes de franc a l'estiu. quasi tots nosaltres feriem el mateix si fossim joves i sense doblers. però la solució no l'hem de posar els Binialers, l'ha de posar l'Ajuntament de Palma.

user pimpam | Hace más de 10 años

Lo mas facil siemppre es prohibir

user pimpam | Hace más de 10 años

Lo mas facil siemppre es prohibir

user veinat de biniali | Hace más de 10 años

Hi haura revetla dia 9 de juliol en dimarts a biniali! Molts de binialers volem les nostres festesi l'ajuntament no ha pensat amb la gent de biniali, es una vergonya!! Esvera q hi ha masa gent pero les destrosesno hi son, nomes hi ha brutor i que aquesta es fa neta tot d una, i l endemapareix q no ha passat res! L ajuntament de sencelles es incompatent i no ha tengut en compte el q volem els veinats de biniali

user En Consell igual | Hace más de 10 años

En las fiestas de Consell, lo mismo, gente de por todo y aprovechando la multitud para romper coches o hacer destrozos en el cementerio, después el ayuntamiento tiene que contratar policías de otros sitios y una empresa de limpieza para limpiar toda la porquería, las fiestas en los pueblos debería ser de interés general, el sopar a la fresca, las actividades para gente mayor, para los niños, el festival de teatro, pero los conciertos y el botellón solo traen problemas y un gasto al ayuntamiento

user marc | Hace más de 10 años

Apreciado Toni, yo soy de mallorca, por lo que lo de "te'n tornes" carece de sentido. Te doy la razon en el tema de los killos y en lo de que la gente no respeta nada, pero eso no puede servir de pretexto para prohibir las fiestas, el acceso o beber. las fiestas de los pueblos consisten basicamente en beber y hacer un pcoo de canxondeo, o eso cree la inmensa mayoria de jovenes...y no tan jovenes. El único que lo ve desde otra perspectiva debes de ser tu...que para ti consisten en bailar "el bai de bot" y tomarte un cocktel sin alcohol. venga ya!!