user tofolino | Hace más de 5 años

@Tömèû espareguera, deixa d'ilustrar a la gent amb les teves teories i comença a escriure amb un català actual en lloc de fer-ho amb una mescla del català del segle XII i una paranoia pseudo-intel·lectual

user En Tomeu de Son Espárech | Hace más de 5 años

@rompetechos, Lleggí es teu comentari já ês colmo. Però aquesta actitud ês molt típique de s'esquerra catalanista dialogau de mala fê y sou de mollera tancada, y axí mos porem passá días, però ês impossible mantení un debat serio. Já me dirás avón he dit jò que estodiá religió sigui equivalent à practicá religió. No intentis confondre à sa gent assimilant classe religió à classe de cataquesis y religió à religió catòlica. Y dexa de di doys, perque no heyá cap filòssofo que pugui elaborá una teoría moral seria si no té un conexements profunds de religió. Mem si ets capás d'entendre que tení conexements d'una religió ancestral africana no implica que cada dematí cuand t'axequis te posis à pegá bots amb una llansa y un taparrabos.

user rompetechos | Hace más de 5 años

Dir que el pensament i la religiò poden anar junts és la collonada més gran que s´ha dit mai. Anar a missa els diumenges, dues bodes, tres funerals, cuatre rituals amb els nins i una espécie de creencia , no molt forta, amb algo que un espera que existeixi, això va molt be com una "póliça d´assegurança", només per si un cas, no fos cosa. Però això no és religió, és pensament. Religiò sería viure-ho, practicar-ho. Però ningú no ho fa, o molt poca gent.

user En Tomeu de Son Espárech | Hace más de 5 años

@indignado, Lo que fá à una persona lliure ês es conexement y sa capacidad de pensá. Axò se pot adquirí atravês de s'estudi de sa religió. Difícilment ribarás à entendre s'histori des pensament humá sense conexements de religió. Però precisament axò ês lo que voleu es de s'esquerra fabricá esclaus ideològichs incapassos de pensá per ells matexos.

user Indignado | Hace más de 5 años

Me parece una desicion acorde al siglo en que vivimos,basta de que nuestros niños sean adoctrinados,que sean libres de elegir lo que quieran ser y lo que quieran creer

user @tofolino | Hace más de 5 años

La religió és optativa. Jo, amb els meus imposts, també he de subvencionar partits i organitzacions que no concorden amb les meves idees.

user @Marga | Hace más de 5 años

Pues, si es verdad lo que he oido, al Estado le sale más barata una plaza en la escuela concertada que en la pública.

user libertad de culto | Hace más de 5 años

Si la religión deja de ser asignatura computable, la de educación en principios y valores no debería ser obligatoria. Simplemente, porque las dos adoctrinan y en muchos aspectos son opuestas.

user Marga | Hace más de 5 años

Lo que deben hacer es no dar mad ayudas a los colegios privados.

user Jaume | Hace más de 5 años

Y la ministra dejará de ser ministra en inmediatamente haya elecciones libres y no tongos parlamentarios.