user joan | Hace más de 10 años

imaginauvos per un moment com siria un corredor verd per poder passetjar sa gent des poble amb els infants ,per poder anar amb bicicleta fora cotxos ni trens,per gaudir de sa natura per estar tranquils,, siria bo pq es podria vendra mes es pobla un atractiu que no el te tothom ,magrada sa idea ,,mes que un tren que no solucionara es problemas de movilitat ja que per anar a palma hi seguirem anant en cotxo a no ser que sigui un dia fora feina ja que avui en dia es temps es lo que no tenim ,, be crec que hauriem de fer un pensament antes de que fos massa tard,, jo vot per una via ben verda pq aixo segur que ho farem servir es des poble

user j | Hace más de 10 años

es tren es un fracas esta demostrat,el posaren el llevaren hi ara tres quarts de lo mateix ,, es qui vulgui es tren que el pagui de ses sevas butxaques,, ja sta be de tanta tonteria ,, un tren = un gasto enorme ,,un corredor verd = 0 gasto

user vs | Hace más de 10 años

Al meu parer, els municipis han tingut la clau de la línia Manacor-Artà, tant o més que "Madrid". No és un secret que la majoria mancorina s'estima més, dins la vila, el "Passeig" actual que la línia de tren.

user justicia igual para todos | Hace más de 10 años

lo que tiene que hacer el bauza es romperse los cuernos en madrid exigiendo dinero para terminar el corredor ferroviario ya que el tren es de los pobres pero como el va con su audi ni se preocupa ,seran malos gobernantes que solo miran sus intereses.

user * | Hace más de 10 años

3 cosas que decir: 1º en lugar de hacer corredores verdes deberían reclamar el dinero que nos debe Madrid y así se acabarían esas obras; 2º la única vegetación que se ha eliminado es aquella que creció encima de las vías abandonadas en 1977, no se ha destrozado ningún paraje; y 3º, si se ejecutaron las obras de esta línea es porque el PP y UM lo proyectaron hace diez años en el Pla Territorial de Mallorca y Pla Sectorial de Transports.

user Quina vergonya! | Hace más de 10 años

Coionades: un passeig ridícul mentre amb els nostros dobbers fan AVEs allà on no fa falta.

user rogillo | Hace más de 10 años

porque no lo hacen en el palacio de congresos. Vergüenza os tendría que dar

user vs | Hace más de 10 años

El projecte Manacor-Artà no va ensopegar sobre el PP sinò sobre el rebuig clar de la travessia de Manacor, sense parlar de les retallades dels camarades ZP, Salgado i Manera.

user esesoyyo | Hace más de 10 años

QUe pesaditos con el tren. Si el tren de palma a Manacor tiene una perdida anual de 10 millones de € cuantos tendria este tren?

user mateu | Hace más de 10 años

Això ja és de vergonya. El conseller Company ens diu que no hi ha doblers per acabar el tren i que és un "capritxo". Ara ens vénen amb això del corredor verd i fa dos dies la ministra Pastor anuncia l'Ave entre Plasencia i Badajoz. VERGONYA SR. COMPANY. HAURIA DE DIMITIR PER MENTIDER