user El Mallorca i IB3 | Hace más de 5 años

He mirat el resumen del partit a dues bandes diferents: IB3 i un diari deportiu de prestigi. Pareix que no han vist el mateix partit. Pareix que l'àrbitre n'ha tornat a fer de ses seves (i el Mallorca ha guanyat, que raro). Per enèssima vegada aquesta temporada. Quina vergonya! A IB3 no han donat ni una ocasió del Mirandés com si no hagués existit, unes mans de'n Xisco Campos que ni la mencionen ni la baralla que han tingut els jugadors i a on el canario Aridai hauria d'haver estat expulsat. M'agrada l'imparcialitat de IB3. És depriment que aquesta sigui la televisió de les Balears. Jo crec que estaría millor que fos la televisió del Mallorca. Penós. Mai havia vist uns periodistes i comentaristes tan fanàtics d'un equip. Dels altres equips de les Balears no deixaria entrar a cap càmera mai al camp. Els faria el boicot. S'ho mereixen.

user 180 minuts | Hace más de 5 años

ha començat be, veurem com acaba. Queden 90 minuts o més si hi ha pròrroga o penals. Resultat enganós i s'ha d'anar ben alerta. Amb 1 gol del Mirandés a la primera meitat ja fa que el Mallorca pensi que amb un altre l'eliminen i s'haurà d'anar a cercar el gol deixant espais a darrera. Repetesc resultat molt enganós!!!! Recorden Barcelona 3 Roma 1. Com va acabar? Idò això. S'ha d'anar amb peus de plom. Si el Mallorca surt a l'empat com ha fet amb molts de partits a fora de Son Moix ho passarà molt malament.

user Jaumet | Hace más de 5 años

Balearicos...estau nirviosos?? mira si sou patètics que animau a s'equip que vos va eliminar en es playoff fa uns anys...però tranquils, noltros pujarem i vos venjarem...jajaja

user undostres | Hace más de 5 años

Unica receta para el partido de vuelta.....salir a ganar y ganar. Nada de especulaciones. A subir yaaaaa !!!!!!

user adelitamur | Hace más de 5 años

Cuidadito con la vuelta, el Mirandés allí puede ser letal. Ya podéis ir concentrados y dispuestos a darlo todo o podría pasar lo peor. Suerte

user jiloca | Hace más de 5 años

Buen partido del Mallorca, buena respuesta de la afición. Lamentablemente una vez más la falta de concentración en unos momentos nos ha costado otro gol"tonto" pero que en esta oportunidad puede ser trágico. En fin, espero que de verdad salgan a ganar en Miranda, como dijo el Sr. Moreno que una vez más erró en los cambios.

user Menorquín | Hace más de 5 años

Nada nada, peixitu!

user Son Duri | Hace más de 5 años

Para "Toni". Lo he dicho, desde la pretemporada en verano del 2017, en algunas ocasiones. Completamente de acuerdo. Esos, son como los escarabajos peloteros que viven removiendo mie...4..

user Pep | Hace más de 5 años

Diumenge pasat molts de mallorquinistes donaren sa enhorabona al Baleares per salver-se, heu vist cap balearico parlant bé del Mallorca, sa veritat es que sa majoria no m'hos poden veure, però si diumenge qui ve pujam serà gros.Amunt Mallorca!!!

user Toni | Hace más de 5 años

No entiendo cómo le dais coba a los que ponen comentarios negativos sobre el Mallorca. Ellos se alimentan de vuestras respuestas y de los votos negativos.Si se les ignora se marcharán de aquí, porque sus deseos no se verán cumplidos. Lo que tenemos que hacer es disfrutar de nuestras victorias y reirnos por dentro sabiendo lo mal que lo están pasando los balearicos con nuestros éxitos y sus fracasos.