user KH | Hace más de 10 años

LA CABEZA DE BOMBILLA SI Q DESPRECIA A LA MAYORIA DE CIUDADANOS Q VOTAMOS A BAUZA !!!, VAYA ENERGUMENO ESTE PASTOR !!!!!

user Eduardo | Hace más de 10 años

Adelante Sr. Alcalde, no se detenga en su trabajo por Manacor, el president que también mientras pueda haga su trabajo y cumpla en mejorar la situación del pueblo balear que lo está pasando muy mal, para ello reduzca drásticamente toda la estructura política/partidaria que le rodea y vive molt be.

user Josep Miquel | Hace más de 10 años

Bon dia "opinador Siddharta". Una pregunta ja t'han ascendit al grup d'opinadors selectes o encara segueixen essen opinador del sector cabrum?

user Siddhartha | Hace más de 10 años

Digno candidato del PI. Todavía no ha asumido su marcha del PP.

user JS | Hace más de 10 años

MAN DE MANACLOT, dius que en Bauza no vol venir perquè l'insulten. Be ido això no te la culpa en Pastor, sinó que ell totsol ha creat aquest ambient a la Part forana fins el punt de que en Bauza només visita a la zona de la Badia de Palma. Crec que s'ho hauria de fer mirar, perquè quan hi ha una multitud a la Part Forana que actua d'aquesta manera ido no crec que sigui per capritxo. En Bauza ni li agrada lo mallorquí, només l'ambient de segons quines zones de Palma i Calvia.

user todo? | Hace más de 10 años

pastor, tu no representes a "todo" el municipi de Manacor. au venga pentina,t.

user JUAN | Hace más de 10 años

PASTOR ES UN RESENTIDO Y ANTEPONE LO PERSONAL A LO PUBLICO.

user Josep Miquel | Hace más de 10 años

Just per ses nirviades i cagareles que provoca a dues ditzenes de patans, ja m'agrada en Pastor. La ll`stima es que els peperetes faràn ric al foresterot engominat a base de compra a la seva farmacia, que no pot explotar i ho fa, tranquimazin i dodotis. Ja no li farà falta intentar vendre el divino amb una operació pareix que molt poc clara

user Josep Miquel | Hace más de 10 años

Per cert man de manaclot, fes t'ho mirar perque no entenc com dius "como quiere que venga Bauça" si precisament el que vol l'Ajuntament de Manacor es el contrari que no s'el convidi i per tant que no vengui. Clar que tampoc pot anar a gaires llocs, al manco sensa dur a darrera dotze llepaculs polítics i un grapat de guardies. Em pens que t'has posat les sabates al revés.

user Josep Miquel | Hace más de 10 años

Man de manaclot, de lleis no en tens n.p.i. de ética tampoc una visita privada no pot dur mai que es tallin carrers i es duguin 50 guardias darrera i que la factura la paguem tots, i de la constitucio millor no en parlis, ni era manifestació ni era illegal i ni siquiera essent les dues coses la CE diu que s'ha de disoldre. Aixó si el Sr. Pastor s'equivoca fent aquestes declaracións. El foresterot engominat no ha despreciat a tot el poble de Manacor, ho ha fet amb tots els pobles de les Balears. Per una vegada que es queda curto en Pastor sortiu els "opinadores". Teniu delicte voltros de dir lo que vos manen per cuatre xavos.