El encuentro de la Guardia Civil con un tiburón de ocho metros

| Granada |

Valorar:

Sorprendente encuentro el que tuvo lugar recientemente en aguas de Andalucía, concretamente cerca de la playa de La Mamola (Granada), entre una embarcación de la Guardia Civil y un gran tiburón peregrino, de ocho metros de longitud.

El escualo, de la segunda mayor subespecie de su clase, hace unos días que vaga entre aguas granadinas y malagueñas, y no supone ningún peligro para las personas.

El tiburón peregrino (Cetorhinus maximus) es una especie de tiburón que puede alcanzar los 10 metros de longitud, siendo el segundo pez más grande del mundo, después del tiburón ballena. Se alimenta de plancton y se le puede encontrar en los mares templados de todo el mundo y se caracteriza por una forma de nado lenta.

Del mismo modo que los otros tiburones de gran tamaño, los tiburones peregrino se encuentran en peligro de extinción, por su reducida capacidad de recuperación y la sobrepesca, auspiciada por la demanda de diferentes partes de su cuerpo.

Algunas voces apuntan que es el segundo avistamiento similar en pocas semanas; más concretamente el 3 de mayo se avistó un tiburón peregrino más pequeño, de unos tres metros.

Comentar

* Campos obligatorios
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1

WEBAQUÍ
Hace 8 días

Webaquí!!...Mira que si al trop dins d´es sefrech.

Valoración:menosmas

Avi Paparra
Hace 8 días

A la última foca monje de Mallorca la mató la Guardia Civil en Cala Tuent porque asustaba a los bañistas,año 1958.

Valoración:3menosmas

Jose
Hace 9 días

A ver, los papeles... No sabe que su franja de paseo es de 12 a 19h? Nada de que no lo sabia... multa.

Valoración:4menosmas

mar diferent
Hace 9 días

ostres @Pep, es vera! Per sort s'hi veia molt bé. Vaja ulls tenia, i quina pell com turqueta, i variant... Uaau! Aletes pectorals llargues, estilitzades, xò pensat no tonyina vermela.. Si a mi m'ho expliquen, hauria cregut que agobiaria. Ha sigut curiós, al minut cadascú anava fent, nedant, però encuriosits. Esper no haver-la destorbat, semblava sana i sense paràsits. Ha continuat perseguint peixets o no se què en sentit cala endins, aferrada i més cap a terra que cap a mar obert. Esper que sa tonyina gaudeixi i no la pesquin, és guapa! Jo hi he de tornar en poder, hi ha diversió de fems incrustats, i convé treure'ls abans de què desfacin massa

Valoración:2menosmas

Pep
Hace 9 días

@mar diferent , mentres no t´hagí berenat tot va bé i a tonyines que poden pesar 250 kgs !!!

Valoración:0menosmas

mar diferent
Hace 9 días

Afegeixo a comentari anterior, ke supòs era bàcora grossa, dita tonyina blanca, no tonyina vermella jove. Ha vengut aprop, a uns deu metres de terra i uns tres metres de fondària en pendent. Com altres peixos petits, s'encuriossia en veure que jo nedava recollint molts plastiquets. I no els he acabat! I terra ajudava, per veure-hi, per formar racer d'ones i contrallum. Ha sigut una ibella matge de blaus i platejats ben guaoa per continuar recuperant des sedentarisme. Tot un 'desfase' de confinament! :-)

Valoración:3menosmas

mar diferent
Hace 9 días

Altre anècdota.... avui dematí, era fent natació i deport de neteja de mar i m'ha rondat ben aprop i una estona ben relaxada una tonyina sola o peix molt similar.. I sí, era prou diferent de bonítol, Si gairebé m'ha fregat! A zona on antigament s'hi pescaven encerclant. És zona reserva de pesca, de guarderia i estols de peix costa-pelàgic. En molts anys nedant-hi no recordo, o no m'he fixat, de tantes espècies tan grosses. Em sembla que sobretot han camviat comportament, almenys ses més comunes porugues

Valoración:6menosmas

clio
Hace 9 días

Qui en va tenir més por, el tauró o la guàrdia ivil?

Valoración:5menosmas

Pep
Hace 9 días

Redéu quin Vergant !!!

Valoración:2menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1