Regalan un ‘tractor’ a Miquel Montoro por su cumpleaños

| Palma |

Valorar:
preload
Una tarde de sorpresas para Montoro.

Una tarde de sorpresas para Montoro.

El ya popular youtuber mallorquín Miquel Montoro celebró el pasado viernes su cumpleaños, 14 años, y durante la entrevista que tenía prevista en el magacín Cinc dies, de IB3 TV, el joven fue sorprendido con una tarta en forma de tractor.

Era un pastel elaborado por Joan Cuart de pastelería Naex & Cuart. Durante el espacio, Montoro recibió un vídeo de felicitación su querido Agustín ‘El Casta’ y la visita de parte del equipo del programa Uep! Com anam en el que colabora.

Una tarde de sorpresas para Montoro.

Comentar

* Campos obligatorios
AnteriorSiguiente
Página 1 de 4

...
Hace 7 meses

Es curioso ver que los que se meten con él, son los que defienden el mallorquín y la cultura mallorquina en otras noticias... Se os ve el plumero, ni os importa nuestra lengua ni nuestra cultura. Este chico representa a Mallorca y a muchísimos mallorquines que son como el, lo que os pica es que en realidad no lo aceptáis y usáis nuestra lengua y nuestra cultura para hacer la guerra al catalán, sois igual de forasteros que los catalanes, por muchas motos que intentéis vender, ni sois mallorquines ni lo seréis nunca por muchos años que llevéis aquí. Voleu defensar algo que no es vostro y dir-nos en es d'aquí lo que som y lo que xerram. Es beneit de Vox a Balears vos a xuclat sa poca materia gris que podieu arribar a tenir.

Valoración:1menosmas

Vecino
Hace 7 meses

Deseo que a éste chaval no lo utilicen como una marioneta.

Valoración:23menosmas

Marga
Hace 7 meses

Sa Mallorca rural es molt pero que molt important, i tu la dones a coneixer a molta gent juntament amb so programa a on colaboras, es coneixaments des camp s,han de trasmetre a ses noves generacions sino... mal asunto!

Valoración:23menosmas

pilotas
Hace 7 meses

Quiten a ese niño, estoy hasta las pilotas.

Valoración:-30menosmas

Toni
Hace 8 meses

Veig molt de fatxilla ofes, com pedro j...si no tagrada vesten de sa nostra illa, si sou forasters i no vos agrada sa nostra llengua, ses nostres tradicions,ses costums, si no vos agraden es mallorquins i mallorquines..me deman jo, que feis aqui??arruix!!que foraster nhi ha molt!!!i no me vengueu amb sa comedia de que esto es espanya..que noltros no tovam sa peninsula per res afortunadament! Visca mallorca i es mallorquins!!! I molts danys miquel!!!

Valoración:39menosmas

@ Oriundo
Hace 8 meses

Muy bonito tu chiste me troncho jajajajajajajajajajajaja

Valoración:-2menosmas

Gonelles i racistes
Hace 8 meses

@Montoro. El que dius demostra que els que se fa la víctima per ser foraster o estranger només fa comèdia perque no se vol integrar, però el que el que se mescla amb noltros és un mallorquí més. Jo no sé quants d'anys, duu aquesta família afincada a Mallorca, que pot ser de fa doscents o trescents anys. Però en qualque moment hi va haver qualcú que va venir de fora amb bona fe, que enlloc de voler expulsar als mallorquins, o ficar los a una reserva, se va mesclar amb ells. I com aquest nin hi ha moltíssims mallorquins més.Ridícules son les persones que nomen per exemple Ballester o Guasp, que han nadcut i viuen aqui però que sempre parlen en Castellà, wue passarien pel quiòfan, si se pigués fer, per fer veure que son de Valladolid o d'Albacete.

Valoración:5menosmas

ARRUIX!
Hace 8 meses

Que el forasterum inadaptat, que no vol aprendre a parlar en Mallorquî, protesti i renyi als mallorquins, perque segons ells feim que la nostra llengua s'assembli massa al Català, és una grolleria i una xulada beneita, que no hem de tolerar baix de cap concepte. I els menors son sagrats TOTS. No just ho son els fills dels fatxes, així que alerta.

Valoración:4menosmas

Pedro JJ
Hace 8 meses

Que le regalen butifarra, que es más útil.

Valoración:-24menosmas

Truman
Hace 8 meses

Éste adolescente acabará de ministro de agricultura en una gobierno de Mes y Psib podem .

Valoración:-21menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 4