Mallorca se moja por la esclerosis múltiple

| Palma, Mallorca |

Valorar:
preload
La campaña 'Mulla’t per l’esclerosi múltiple' ha tenido su acto central en la piscina de Son Caulelles, en Pòrtol.

La campaña 'Mulla’t per l’esclerosi múltiple' ha tenido su acto central en la piscina de Son Caulelles, en Pòrtol.

Miquel Àngel Borràs

Mallorca ha demostrado, un año más, su solidaridad con los enfermos de esclerosis múltiple. Unas 40 piscinas de numerosos municipios de la Isla han participado en la campaña Mulla’t per l’esclerosi múltiple, que ha tenido su acto central en la piscina de Son Caulelles, en Pòrtol. Allí han acudido el vicepresident del Govern, Biel Barceló; la consellera de Salut, Patricia Gómez, y la consellera insular de Benestar i Drets Socials, Margalida Puigserver. El alcalde de Marratxí, Joan Francesc Canyellas, ha vuelto a zambullirse en el agua como ya hiciera el pasado jueves en el acto de presentación de la campaña de este año.

En la organización y animación de este acontecimiento en Marratxí han tenido un papel muy importante los festers de Pòrtol, jóvenes voluntarios que se encargan de la organización y animación de diferentes fiestas y eventos en el municipio y que ya intervinieron para el acto de presentación de la jornada.

Investigación

El ambiente distendido y festivo es la tónica general en una jornada destinada a recaudar fondos para la investigación sobre esta enfermedad degenerativa. Y, por un día, las disensiones y discrepancias políticas quedan a un lado para dar prioridad a la labor solidaria en favor de quienes padecen esta enfermedad.

Hoy en día hay aproximadamente unos 1.100 enfermos de esclerosis múltiple en las Balears, unos 47.000 en toda España. El Mulla’t per l’esclerosi múltiple es una de las actividades solidarias anuales con más participación. Los fondos que se recaudan en este día a través de diferentes acciones o por la venta de camisetas y otros objetos se destinan íntegramente a ABDEM para la investigación de esta patología y la atención a los enfermos que la padecen.

Comentar

* Campos obligatorios
AnteriorSiguiente
Página 1 de 2

@ P.
Hace más de 3 años

Te recomiendo, seas quien seas, un psiquiatra para atender tu obsesión.

Ves, no lo dudes.

Valoración:3menosmas

BANYA'T!
Hace más de 3 años

@P...lo dit...no ets capaç de sortir des teu estàndard malaltís. No val la pena predre més temps...a Espanya durant sa invasió napoleónica a nes col-laboracionistes els deien "afrancesados" , aquí a nes catalanistes col-laboradors de sa inmersió estandaritzada i enemics de tot lo que soni a bon Mallorquí.. els hi deim "renegats"..no passa res..es sa teva opció, que a mi, i a molts més, mos fà molta de llàstima per no dir oi.

Valoración:-2menosmas

P.
Hace más de 3 años

@ @P.

El negatiu no és meu. Supòs que deu ser d'algun d'aquests "anti refugiats" i "anti acollidors"

Valoración:-5menosmas

P.
Hace más de 3 años

@ @P. - L'insult fàcil i irreflexiu demostra que o no ho has llegit be o que no has captat la meva ironia. Ja te dic ara que si pogués també n'acolliria i em fa feliç saber que encara hi ha gent de bon cor que ho fa. Per cert, "colló" s'escriu amb 2 eles no amb "i".

@banya't - Els teus arguments de "banya fixa" no mereixen altra resposta. Millor que no m'estiris la llengua sobre els "renegats".

Valoración:-3menosmas

@P.
Hace más de 3 años

Com acollidor dels nens de Rússia et dic: COIÓ!

Valoración:2menosmas

BANYA'T!
Hace más de 3 años

@P. Trob que tú ets s'únic que diu beneitures..i en dius tan grosses com MULLA'T. Si no enténs que a Mallorca mai hem dit mulla't..o bé es que no ets d'aquí...o bé es que t'has tornat tan cult , o millor dit incult, que te fà vergonya emplear lo nostro. Així que BANYA'T ! i fes el favor d'emplear lo nostro!!. Perquè aquí només tú fas es ridícul renegant de lo nostro per acceptar lo imposat i subvencionat desde Barcelona .... banya't! I col-labora!!

Valoración:-3menosmas

P.
Hace más de 3 años

@Gran campanya - Deixa't de collonades i d'usar interessadament el terme "foraster" en l'àmbit equivocat, que tothom sap de què va això i tu fas el ridícul. En quant a "mulla't", segur que si la campanya fos en espaÑol i s'usàs un modisme andalús no te queixeries gens. Si poses roba a un ribell ple d'aigua o els cigrons dins una olla tot el vespre perquè tornin blans, què fas? els poses en "REMULL"? o els poses en "REBANY"? Beneitures les justes, que avorriu un sant.

Els que criticau la foto no vos falta raó en que són necessàries moltes més inversions però no deixa ser un "document gràfic" fet per la premsa, tampoc és que s'estassin fent un selfie prenent el sol.

I al radiactiu... Fillet, com que te veig tan poca consciència política i tan ficat al tema, per què no vas a Txernòbil a fer de voluntari?

Un 10 per la campanya. Que almanco serveixi per visibilitzar més aquesta malaltia i per conscienciar cada dia més gent i recordar als afectats que no estan sols.

Valoración:-1menosmas

canamunt
Hace más de 3 años

Sent la vergonya que els polítics no tenen. Cada any la mateixa foto d'aquesta o l'altra guarda, riguent dins una piscina i punt. En lloc de mulla't, s'hauria de dir mira'ls riguent i sense fer res per aquesta terrible malaltia.

Valoración:4menosmas

A la rue
Hace más de 3 años

Qué desastre ! Supongo que luego cambiaran el agua de las piscinas ! Si se han bañado los políticos ... Debe ser radioactiva

Valoración:4menosmas

Gran campanya i un pobre slogan
Hace más de 3 años

Una campanya molt loable. Llàstima que es logo inclogui una catalanada com sa paraula MULLA'T... Mai empleada aquí fins que han començat a destruïr tot lo nostro i canviar-ho per lo català foraster. Per lo demés esper que sa campanya sigui tot un èxit.

Valoración:-2menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 2