🏃‍♀️ Esportives, lliures, valentes i imparables‼️ Així són les dones d'Alcúdia que han protagonitzat aquest meravellós vídeo per concloure el 𝐌𝐞𝐬 𝐝𝐞 𝐥𝐚 𝐃𝐨𝐧𝐚. 🎥 L'Ajuntament d'Alcúdia està orgullós de compartir aquesta peça audiovisual que reflecteix l'esperit de les nostres dones esportistes, demostrant que no hi ha límits ni barreres que no puguin superar. 🤾‍♀️ A través del seu esforç, dedicació i passió, les dones d'Alcúdia han aconseguit èxits en diferents disciplines esportives, i en aquest vídeo, ell | Youtube: Ajuntament d'Alcúdia

TW
0

Las mujeres deportistas de Alcúdia han protagonizado un vídeo en el que reivindican su papel y dejan claro que «¡queremos, podemos, somos imparables!».

Con esta pieza audiovisual, varias mujeres que practican fútbol sala, fútbol, judo o baloncesto han participado en la iniciativa del área de Igualtat del Ajuntament d'Alcúdia y con la que se cierran los actos con motivo del Día Internacional de la Mujer de este mes de marzo.

Con el vídeo, el Ajuntament quiere reflejar el espíritu de las mujeres deportistas, demostrando que no hay límites ni barreras que no puedan superar. Desde el Consistorio destacan que «desde su esfuerzo, dedicación y pasión, las mujeres de Alcúdia han alcanzado éxitos en diferentes disciplinas y, en este vídeo, ellas son las protagonistas».