Miquel Oliver és el batle de municipi de Manacor. | ARCHIVO

TW

El poble de Manacor està immers en els actes de les Fires i Festes de Primavera, que començaren ahir, i el batle Miquel Oliver celebra que «haguem pogut recuperar la presencialitat» i que «poguem fer passes cap a la normalitat que és el que desitjam».

Després del ball dels Cossiers, que sortiran avui capvespre a les 18.30 hores a l’exterior de l’Escola Municipal de Mallorquí i després ballaran als patis dels col·legis Simó Ballester i Es Canyar, se celebrarà el pregó de festes al Parc Municipal a càrrec de Maria Magdalena Perelló. El batle explica que «hem demanat a na Maria Magdalena Perelló que enguany faci el pregó de les Fires i Festes de Primavera perquè es tracta d’una persona que ha estat la mà dreta de la majoria dels batles que ha tengut l’Ajuntament de Manacor. Volem reconèixer la seva tasca, i també la que han fet els treballadors públics de l’administració municipal, que enguany ha estat especialment complicada degut a la situació sanitària».

Dissabte es començaran a celebrar presentacions de llibres, concerts de diferents estils musicals, actuacions infantils, lliuraments de premis i les Fires i Festes acabaran amb la celebració del Reconeixement de Mèrits que enguany recollirà Dàmaris Gelabert. L’acte serà el 10 de juny a l’Auditori de Manacor.

Tot i que s’ha recuperat la presencialitat a les activitats programades, els ciutadans que hi vulguin anar hauran de treure l’entrada per la plataforma. El batle convida als ciutadans de Manacor a participar dels actes: «Hem de saber viure aquests dies festius i d’animació ciutadana amb la màxima participació, però encara amb la màxima responsabilitat en el compliment de les mesures, perquè aquest serà el millor reconeixement als que hi han posat tot el seu esforç en organitzar aquestes Fires i Festes i a qui tots aquests mesos hem patit aquesta situació».