Artur Aguiló és el regidor de Festes de l’Ajuntament de Manacor.

TW

Després d’un any sense actes, l’Ajuntament de Manacor ha programat per als propers dies un seguit d’activitats amb motiu de les Fires i Festes i «donar la benvinguda al bon temps i celebrar la millora de la situació sanitària amb actes per tots els col·lectius i edats», segons explica el regidor de Festes del municipi, Artur Aguiló.

A causa de les restriccions enguany no hi haurà els actes més multitudinaris com són les carrosses, la fira o la trobada de la gent gran, però sí que els manacorins podran gaudir dels Cossiers, que sortiran demà i ballaran a tres recintes tancats; del pregó i de diversos actes culturals que s’allargaran fins al proper 10 de juny, dia en què es lliurarà el Reconeixements de Mèrits que enguany recollirà Dàmaris Gelabert.

Per tal de garantir la seguretat de tots els assistents als concerts, presentacions de llibres o animacions infantils, els ciutadans han de reservar les seves entrades a través de la plataforma digital www.enviumanacor.cat. «S’ha elaborat un programa adaptat a la situació sanitària pel que la majoria d’actes es celebraran al Parc Municipal, que és un recinte gran i perimetrat que permet complir amb totes les normes», segons explica Artur Aguiló. A més del Parc Municipal, també es faran presentacions de llibres, espectacles versats o col·loquis a la Institució Pública Antoni M. Alcover, que també acollirà l’acte de lliurament dels Premis Ciutat de Manacor en les seves categories literàries, que serà el proper dissabte 5 de juny a les 12 hores.

El responsable de l’àrea de Festes indica que «des de l’Ajuntament hem fet un gran esforç perquè els manacorins i manacorines poguem gaudir dels actes i hem elaborat un programa adaptat a les circumstàncies».
En tot aquest entorn, Aguiló fa una crida a la responsabilitat i al seny a tots els ciutadans de Manacor «perquè ja estem a prop del final».