Este viernes se presentó en el restaurante Can Boqueta de Sóller el Primer Concurso Internacional de Cocina de la Gamba de Sóller, un evento que culminará el día de 20 de septiembre en el club Marina Tramontana del Port. Según el concejal de Promoción Económica y Turismo, Sebastià Aguiló, «el concurso tiene como objetivo promocionar el patrimonio cultural y gastronómico del municipio y durante la jornada previa al evento habrá actividades de promoción dirigidas a medios de comunicación y gastrónomos».
La Gamba de Sóller ya tiene su concurso internacional
La primera edición del evento culinario será el 20 de septiembre, una apuesta municipal para vincular territorio, producto local y gastronomía
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4 comentarios
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Nofret que ets un gelós? Ets un PInotell? Amb aquesta rabia que destiles ho pareixes.
Una barbaritat més de la Mallorca insaciable, insostenible i desequilibrada. No té ni cap ni peus voler fomentar el consum internacional i abusiu de un producte natural limitat i inaccessible per a la majoria de gent. La gamba de Sóller és un producte exquisit que sols una minoria afortunada i/ò selecte la pot adquirir. Més valdria que les autoritats invertissin els doblers públics en poder satisfer millor les necessitats de les famílies sense recursos i de la gent que no troba feina.
M'encanta lo de qualitats "organoleptiques", una paraul.la que ningu sap lo que significa pero que otorga una posicio cultureta-snob al que l'emplea