Mateu Marcé, regidor de Cultura de l'Ajutament de Manacor.

TW
9

El regidor de Cultura de l’Ajuntament de Manacor, Mateu Marcé, explica que a l’edició d’enguany «hem fet una aposta per dignificar els premis Ciutat de Manacor. El nostre objectiu és arribar al màxim de territoris de parla catalana amb la novetat del premi a la música d’autor».

Tot i això, Marcé recorda que des de l’Ajuntament manacorí «sempre hem fet una aposta clara per potenciar la música d’autor, que ha estat molt present a diferents cicles culturals que s’han celebrat al municipi en anys anteriors i també tendrà el seu espai al Barnasants. Ara fem una passa més per donar més visibilitat als grups emergents amb aquest guardó pel qual s’ha creat la nova secció que s’escenificarà amb un concert i vàries actuacions dels finalistes».

El nom del guardó musical no podia ser d’altra que el de Guillem d’Efack. El regidor Marcé recorda que «és fill il·lustre de Manacor i màxim referent de la música d’autor pel que és més que merescut aquest nom. Així, també, ajudam a seguir dignificant la seva figura i a mantenir-lo viu dins la memòria de tots».