Polémica en Caimari por el nuevo ‘Parc Verd ilegal’ de ses Deveres

| Caimari, Selva |

Valorar:
Arrelam acusa a Roger de «improvisar» un Parc Verd ilegal en el solar de la futura escuela.

Arrelam acusa a Roger de «improvisar» un Parc Verd ilegal en el solar de la futura escuela.

ARRELAM

La creación de una nueva área vigilada de aportación de residuos en el solar de Ses Deveres de Caimari, donde está prevista la construcción de la nueva escuela, trae de cabeza al Ajuntament.

Con la comunidad educativa en pie de guerra (tras años reividicando la construcción de un colegio que no llega), el nuevo equipo de gobierno liderado por el ‘popular’ Joan Rotger se la ha jugado al trasladar a este enclave lo que Arrelam (en la oposición) define como un «Parc Verd ilegal». Lo que no dice Arrelam es que no se trata de un nuevo Parc Verd. Es el mismo que cuando ellos gobernaban instalaron en una finca privada en Selva, sin tener firmado contrato alguno entre la propiedad y el Ajuntament (dicen que no podían firmarlo en funciones) y sin tramitar el interés general. La finca en cuestión la tiene arrendada el padre del actual portavoz de Arrelam, Biel Morro, según denuncia Joan Rotger y reconoce el propio Morro.

Ambos dejan claro que el Ajuntament no ha pagado ni un euro por ocupar los terrenos aunque sí que invirtió más de 4.000 euros en hacer un cerramiento similar al que ha hecho ahora en Ses Deveres. El alcalde asegura que el «Área vigilada de aportación de residuos» de Caimari «no interferirá» con las obras de construcción del nuevo colegio. «Las obras de dotación de servicios se ejecutarán previsiblemente este trimestre pero la primera piedra de la escuela no se construirá hasta final de año», dice. El alcalde pedirá el interés general para crear un Parc Verd legal junto al cementerio antes de esa fecha. Arrelam denuncia su «impacto».

Cierran las instalaciones

El nuevo equipo de gobierno de Selva (PP) optó por cerrar el Parc Verd creado en una finca privada la legislatura pasada «a raíz de las denuncias vecinales», dice el alcalde Rotger.

Asegura que «no solo funcionaba sin contrato sino que como cerraba los fines de semana se acumulaban 2 y 3 metros de altura de bolsas de basura». Antes los contenedores estaban en el acceso a Selva pero fueron retirados para construir una rotonda no exenta de polémica.

Comentar

* Campos obligatorios
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1

Orzowei
Hace un año

Piiiiis, piiiis, piiiiis... Toni lo teu és per pixar i no amollar gota, és més, el qui ha pixat ets tú però ben enfora de’s test. No tens idea de res i tan sols et bases en el que has vist escrit a aquest article. Si creus que tant saps ens dius a tots quin lloguer fa l’Ajuntament des de fa anys per una finca de Caimari que s’utilitza un pic a l’any i prou. Tic, tac, tic, tac...

Valoración:8menosmas

pep
Hace un año

Vergonya hauria de fer al batle, posar-se amb el pare del seu rival polític, d'aquesta manera també es podria dir que van pintar un pas de peatons just davant casa del seu pare. Pel que fa a la rotonda, una altre vergonya, consenten que el poble pagui les conseqüències del carrer tancat i les molèsties, de una obra pràcticament acabada, per no poder-se penjar les medalles. Resumint, l'actual equip de govern va com una gallina fora cap, fa política de pati d'escola, com la que falta a Caimari.

Valoración:11menosmas

I venga ficar merda
Hace un año

Si no... tenim un bon show de poble. Me fa graci el comentari de'n Toni. Claro PROVISIONAL pel que ens convé. Lo de sa finca de Selva amb els contenidors també era provisional i almenys sa gent de Selva ho teníem més aprop i no havíem d'anar fins Caimari. Si tanmateix aquest també era provisional, que els hi era. Sa qüestió és lo de sempre a nes nostro estimat batle li ploren un poc i com que vol quedar bé amb tothom se'n duu sa merda de Selva a caimari. Deuen estar encantats es caimariencs de tenir més basura jajajaja

Valoración:12menosmas

Toni
Hace un año

L'objectiu d'arrelam es simplement crear la confrontació i sembrar l'odi entre els ciutadans...tenen un mal perdre. Quan governen envers de fer la dotació de serveis de l'escola de Caimari, s'estimem mes fer una rotonda. Per fer la rotonda, duen els contenidors a la finca privada que ocupa el pare del lider d'arrelam, fora contracte i gastant mes de 4000€ de s'ajuntament en un solar privat, tot molt ètic, moral i "legal". Mentres fan un projecte per un parc verd fora cap consens amb els veinats i ple de deficiencies (segons medi ambient) en una finca privada. Aixo son les lliçons d'arrelam, gasta doblers públics en terrenys privats. Actualment es fà provisionalment una zona d'aportació de residus, controlada i vigilada..i l'únic que saben fer, es emplear el tema de l'escola per crear confrontació ( no entenen el concepte de PROVISIONAL, fins l'inici de les obres de l'escola) PD: no s'han gastat els més de 4000€ en terrenys privats. Feis feina pel poble i deixau les venjances.

Valoración:-14menosmas

Trasan
Hace un año

ja començam a tenir es c.... plens fins alt . . . a Caimari no tenim escola avui, tambe reciclam fa anys i es premi fou pujar l'impost de basuras i baixar el servei. A Seuva tenim una rotonda aturada fa massa temps, si no volen rotonda que no la facin, pero ja fa perdal tenir aquest lloc aturat dia rera dia.... prou de coverbos. una obra que s' ha d'interrumpir ja no s'ha de començar. Sols pensau amb cobrar, caçar i viura d' es cuento.....

Valoración:9menosmas

Volem ESCOLA JA!
Hace un año

Tòfol i tu no dius res?

Sa questio és que de moment no començaran s'escola perque sinó no haguesin fet s'inversió de convertir ses Deveres en un Parc Verd. Allà a von havien de fer s'escola ara hei duen es fems.

Valoración:13menosmas

Tolo
Hace un año

Sr. Rotger, el "inquilino" que Usted menciona no es tal. Este señor utiliza la finca como favor de la propiedad hacia él sin un céntimo de por medio, como tantas otras veces ha sucedido al ejecutarse obras públicas en este Ayuntamiento, que se han cedido los terrenos desinteresadamente para favorecer las labores de las empresas ejecutoras.

Valoración:7menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1