TW
0

Un año de la tragedia en el Llevant de Mallorca. Son muchos los que este miércoles han querido recordar lo momentos de angustia y, sobre todo, la oleada de solidaridad que vivió el Llevant de Mallorca. 365 días después de las inundaciones, todavía quedan cicatrices.

Vecinos, políticos y personalidades de la Isla han querido homenajear a todos aquellos voluntarios que lucharon por sacar al pueblo del lodo y recordar a las 13 víctimas mortales que se cobró la torrentada.

La presidenta del Govern, Francina Armengol, ha compartido un emotivo hilo de Twitter en el que cuenta cómo vivió aquellos tristes días.

Otras personalidades también han mandado su mensaje a través de las redes:

Noticias relacionadas

Ver esta publicación en Instagram

Hi ha moments que canvien la història dels pobles. 9 d'octubre 2018. Un fort aiguat va descarregar de forma torrencial al llevant mallorquí. Sobren detalls dels fets, els records són ben presents. Cada un de nosaltres té la seva pròpia història. On era, amb qui era, qui no trobava, per qui es preocupava... Centenars de versions gravades a la memòria. Aigua, fang i un torrent ple de records perduts que ja no tornaran. Tretze vides que sempre es recordaran. Eterna gratitud d'un poble que va quedar colapsat per la generositat i la voluntarietat de milers de persones que desinteressadament van venir a ajudar. Un any després, el sentiment d'agraïment és més fort que mai. Gràcies infinites per ser-hi. Granots i Sopes. https://youtu.be/K_C06zV_oEQ

Una publicación compartida de Granots & Sopes ?? (@granotsisopes) el