PP, PI y Ciudadanos pactan un acuerdo de gobernabilidad en ses Salines

| Ses Salines |

Valorar:
preload
Candidato del PP en ses Salines.

Candidato del PP en ses Salines.

Archivo

El panorama político en ses Salines se ha despejado en vistas a la celebración, el próximo 15 de junio, de los plenos de constitución de las alcaldías. El Partido Popular ha llegado a un acuerdo con el PI y Ciudadanos para gobernar en el municipio durante los próximos cuatro años.

A principìos de semana se hará oficial este pacto entre tres partidos que otorgará la Alcaldía al candidato del Partido Popular, Joan Rodríguez, y que permitirá controlar ciertas áreas a los candidatos del PI, Miquel Rigo, y de Ciudadanos, Colau Escales.

Cambio

De esta forma, se confirmará el cambio en el Ajuntament de ses Salines que hasta ahora ha sido gobernado por Bernat Roig, representante de la coalición Endavant per ses Salines i Colònia de Sant Jordi, formada por PSOE, Més e Independents. En las elecciones del pasado domingo, Endavant obtuvo cinco regidores mientras que el PP logró cuatro.

Los populares cuentan ahora con el apoyo del PI, que gobernó con Endavant en el primer año de legislatura, y de Cs para sumar un regidor más que Endavant.

Comentar

* Campos obligatorios
AnteriorSiguiente
Página 1 de 4

Miquel
Hace un año

Ai Bernedet! Que te pensaves? Fa més d'un any que ja ho teniem fet en es pacte amb es PP. Ojo por ojo. I si no te va bé, te fots, o mires de pactar amb es barber a veure si ell va de res.

Valoración:1menosmas

Tomeu
Hace un año

ja era hora de treure an BErnat de s'ajuntament. Ens ha posat pegues per construir els xalets que voliem, que si informes o llicencies o no se que. A veure si amb en Colau i en Jaume Mora tenim més bo.

Valoración:-3menosmas

Salinera
Hace un año

Ara se veurá la diferència entre un batle cult, inteligent I honrad amb un equip de persones feineres amb un equip de mafiosos i catetos que és lo que mos espera aquests 4 anys

Valoración:4menosmas

Ánonimo
Hace un año

Queremos un pueblo limpio, no tenemos contenedores de hace 2 años y sólo 4 papeleras en todo el pueblo y 4 en toda la Colonia. Arreglar la carretera de colonia a ses Salines.

Valoración:0menosmas

PODRIA SER PEOR
Hace un año

al menos no ha salido el lumbreras de VOX...

Valoración:6menosmas

Saliner
Hace un año

Au venga los del PI haced alcalde a Bernat y dentro de un año os echa a la calle y ya esta....Aques esquerrenosos se pensen que les altres son beneïts...

Valoración:6menosmas

Vecino legal
Hace un año

La cagada está servida, el amo del restaurante,el peluquero y el vago sin oficio ni beneficio. A los caciques que están detrás de los tres mosqueteros se les hace la boca agua. A los 4 años el desmierde sera brutal.

Valoración:-5menosmas

Saliner d'arrel
Hace un año

Quina decepció s'ha duit qualcu que es creu moralment per damunt dels altres només pel fet de ser d'esquerres. Utilitzen la mallorquinitat quan perdrn per reclamar al PI, com si els altres fossin mallorquins de segona pel fet de votar partits amb orientació nacional. I que és el PSOE i Podem? Son partits nacionalistes? Com és que MES es coaliga amb el PSIB i PODEM? Si és així ho val. Si és al contrari es que el PI traiciona els seus ideals. però quan Endevant treu de fora al PI, això és correcte, perque s'havien desviat de l'ideal màgic de l'esquerra. Sabeu que passa, que molta de gent està molt farta d'aquestes lògiques maniqueistes on l'esquerra són els bons i tota la resta som ignorants que no sabem el que feim. "Señor, perdonales porque no saben lo que hacen". Aquesta és el vostre ideal, persones indiscutibles i amb un grau de moralitat tal que no sou d'aquesta terra. I doi bé, és ben hora de que aterreu amb els dos peus a la vegada. Bona nit.

Valoración:6menosmas

Mallorquí
Hace un año

Font i Melià, aquests pactes amb Ciudadanos i el PP sera el primer de molts? No decepcioneu es mallorquins fent pactes amb aquesta gent que ens desprecia

Valoración:-2menosmas

Ciudadano López
Hace un año

Y este, Srs., es el soberanismo de El PI. Un saludo.

Valoración:-1menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 4