La despedida oficial de los 'coritos' de Lluc será el 8 de septiembre

| Lluc |

Valorar:
preload
Imagen de archivo del Santuari de Lluc.

Imagen de archivo del Santuari de Lluc.

01-08-2017 | Lola Olmo

El Santuari de Lluc despedirá de manera oficial el próximo 8 de septiembre, Diada de Lluc, a los Missioners dels Sagrats Cors, después de que el pasado febrero entregaran su administración a la Diócesis de Mallorca por la escasez de personal.

Desde el Obispado, han informado de que, tras esto, se ha creado una comisión mixta entre la Diócesis y el Consejo General de los Missioners para estudiar los aspectos relacionados con la transición.

Esta comisión mixta, formada por seis personas y nombrada por el obispo de Mallorca, Sebastià Taltavull, y el superior general de los Missioners, es la encargada de gestionar el tiempo de transición en el Santuari de Lluc, durante el traspaso de esta institución a la otra.

La comisión ya ha celebrado el primer encuentro y durante los próximos meses se volverán a reunir y contarán con el asesoramiento de especialistas de los temas a tratar.

Dicha comisión es la que ha fijado para el 8 de septiembre la despedida oficial de los misioneros para darles las gracias por «128 años de dedicación al Santuari».

Comentar

* Campos obligatorios
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1

Essència
Hace 11 meses

La mallorquintat de Lluc es fonamenta en el cristianisme. La seva essència no és més que la Mare de Déu a la qual Mallorca venera, no a l'enreves. No embulleu, ni uns ni altres, amb plantejaments invertits com fa l'historiador P. Fullana qui proposa una solució enverinada, atribuint al.luminosi a una institució de més de dos mil anys i amagant la degradació profunda de la modernitat que ell representa. Confiem en el senyor Bisbe.

Valoración:7menosmas

Cadascú a ca seva I Déu per tot
Hace 11 meses

Les mongetes asturianes per a la fabada. A Lluc només hi caben balears, valencians o catalans. Ja ens basten els carrers, amb la invasio selvatge de forasters irrespectuosos i de fatxes renegats, perque també hagin de destrossar Lluc. A la Espanya castellana, no tolerarien mallirquins als seus santuaris, perquè noltros ho hem de sofrir?

Valoración:-9menosmas

Fofito
Hace 11 meses

Que vengan mongetas asturianas poruqe en Mallorca hay mucha beata pero pocas mongetas

Valoración:-8menosmas

M
Hace 11 meses

Que no venguin monges forasteres. El monestir de Lluc va ser aixecat pels primers catalans, els nostres avantpassats , quan van venir a Mallorca després de la Conquesta i no seria normal que vingués gent castellannoparlant monolingüe. És així per molta ràbia que faci als fatxes malalts d'odi.Tanmateix robar i mentir i calumniar no és de cristians.i ho acaben de fastidiar.

Valoración:-9menosmas

sr. obispo
Hace 11 meses

que no vengan monjes catalanes

sr obispo si son catalanes no se lo perdonaremos nunca...

Valoración:-3menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1