Sant Antoni 2018

'Espurnes d'un sentiment' de Jaume Ballester será el cartel de las fiestas de Sant Antoni en Muro

| Muro, Mallorca |

Valorar:
preload
Imagen del cartel ganador en Muro para las fiestas de Sant Antoni. 'Espurnes d'un sentiment' de Jaume Ballester.

Imagen del cartel ganador en Muro para las fiestas de Sant Antoni. 'Espurnes d'un sentiment' de Jaume Ballester.

03-01-2018 | Ajuntament de Muro

El murer Jaume Ballester con su obra titulada: 'Espurnes d'un sentiment' ha sido el ganador del concurso para elegir el cartel de Sant Antoni 2018 en Muro.

Según indican desde el Al Ajuntament de Muro el jurado «lo ha tenido difícil este año, dado la gran calidad artística de las obras presentadas al concurso de carteles de Sant Antoni».

La obra premiada encabezará el programa de una de les fiestas más emblemáticas de Muro, Sant Antoni.

Comentar

* Campos obligatorios
AnteriorSiguiente
Página 1 de 2

Tofol
Hace un año

Fantàstic cartell, m'encanta. Enhorabona al artista, per el cartell i per el nom que ha posat a d'obra. He llegit comentaris a Facebook que diven que la paraula espurnes. A jo m'agrada i molt.

Valoración:menosmas

Joana Maria
Hace un año

M'encanta!

Valoración:2menosmas

Quina alegria
Hace un año

Trobar gent preocupada per ses nostres modalitats més enllà de sa política. Hi ha esperança!

Valoración:6menosmas

Eva
Hace un año

Preciós es cartell de Sant Antoni de Muro d'enguany.

Valoración:3menosmas

@Jaume Ballester
Hace un año

Som qui ha fet es comentari de "Preciosa" . No esperava que precisament tu contestasis. Sopresa agradable. I lo que dius es es d'alabar, pero lo respectuos que es i es teus aclariments, inecesaris. Ja he dit que en cap moment era una critica sino un toc d'atencio. Moltes paraules nostres se perdran (i son tan catalanes com ses de Manresa o Eivissa o Lleida o Barcelona) per escriure amb altres mes apropades a s'estandart. (Qui sap exactament lo que es s'estandart?) M'ha vengut be sa teva obra per resalta aquest fet. Es tot. Enhorabona i tambe per sa teva manera d'esser, sense cap dubte de persona madura i correcte. I perdona ses meves faltes d'ortografia, a n'es meu temps tot era en castella.

Valoración:7menosmas

Tomeu
Hace un año

Jaume! ets el millor.....

Valoración:4menosmas

Jaume Ballester
Hace un año

Hola a tothom. Us agraeixo les vostres crítiques constructives sobre el cartell. Com autor m'agradaria deixar clar que darrera el títol de l'obra no hi ha cap reivindicació ni motivació lingüística. El títol va ser una elecció meva , d'una gran amiga i la meva família, pel simple fet de com "sonava". Per la pròxima ocasió me compromet a utilitzar una expressió o paraula més "nostra". Moltíssimes gràcies i visca Sant Antoni!!!

Valoración:8menosmas

Toni
Hace un año

Molt bon cartell , amb una qualtat espectacular. Enhorabona!

Valoración:2menosmas

En Pep Gonella
Hace un año

A Mallorca de tota sa vida hem dit ESPIRA, mai espurnes, cadascú lo seu, jo de petit he llegit sa rondaie de N´ESPIRAFOCS...

Valoración:1menosmas

Preciosa
Hace un año

Una imatge preciosa. Pero (i no es una critica a ningu sino un toc d'atencio): A mallorca empleariem sa paraule "espires" en lloc de "espurnes" . Ses dues son correctes. Pero sa nostra se perdra si no l'empleam. Ses dues, catalanes. Estimar sa nostra llengua es tambe emplear ses nostres paraules. No com a enfrontament a n'es catala d'altres llocs, sino com a manteniment de sa riquessa que te es nostro. Hem de xerrar be, sense castellenades o paraules mal dites, pero hem de conservar i fer servir ses correctes i nostres. Si tenim una paraula correcta d'aqui, ha de tenir prioritat. I aixo si que no se fa moltes vegades. Aquesta n'es un exemple. Perdonau plantetjar aquesta questio. I enhorabona per sa imatge. Preciosa.

Valoración:13menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 2