Malestar entre los usuarios por la falta de interventores en los trenes

| Palma |

Valorar:
Visto 961 veces
preload
Los trenes eléctricos, a diferencia de los diésel, pueden circular solo con el maquinista.

Los trenes eléctricos, a diferencia de los diésel, pueden circular solo con el maquinista.

05-10-2017 | Antoni Martín

El malestar de los usuarios del tren no cesa y siguen denunciando los problemas con los que tienen que bregar casi a diario. Una de sus últimas quejas se refiere a la falta de interventores o al hecho de que haya estaciones que se encuentren cerradas.

El último hecho que relatan ocurrió apenas hace unos días cuando una mujer sufrió un ataque epiléptico a bordo de un convoy. Ante la ausencia de interventor, los pasajeros tuvieron que avisar a la maquinista para que detuviera el tren cuando pudiera para que la mujer fuera atendida y fueron los mismos pasajeros los que tuvieron que moverse para pedir la presencia de un médico, llamando a la policía, al PAC...

Relatan los usuarios que la maquinista que llevaba el tren, cuando detuvo el convoy en Binissalem, llamó a Palma indignada para quejarse de la falta de recursos.

Esto se suma a las denuncias que han hecho del mal estado de algunas de las instalaciones de los Serveis Ferroviaris de Mallorca (SFM) y a la saturación que se produce en algunos convoyes.

Comentar

* Campos obligatorios
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1

nofret
Hace un año

sr. porqueret de son garrova, segur que tu no anaves en tren el temps del sr. Bauzà, la inversió més grossa (6 milions d'euros ) va ser el tancament amb reixes de totes les estacions dels pobles i va doblar el preu dels bitllets. Aquest govern actual no ha reparat el mal fet, però ha baixat un 10% el preu dels bitllets (ridicul) i sembla que vol allargar la línea fins Artà i electrificar els trens de Sa Pobla i Manacor. Poquet fan, es ben cert, podrien fer bastant més per potenciar el tren i per això no cal defensar-los, però no fan tan de mal com va fer el PP.

Valoración:1menosmas

I do
Hace un año

han estado regalando plazas de maquinistas a los interventores esperemos que no pase nada con el cursillo exprés que han echo,los interventores no salen de la cabina vergüenza con lo que cobran les daría pico y pala la culpa es de la dirección siempre actuando de escondidas

Valoración:1menosmas

Guillem Fullana Vanrell
Hace un año

Si hi haguès interventors i amb l'ajuda d'una rampa portàtil, també, podrien ajudar a accedir i salvar l'escaló dels vagons del tren a les persones usuàries de cadira de rodes, pares i mares ambt cotxets d'infants, etc. Ben cordialment, Guillem Fullana Vanrell Mallorca Accessible per a Tothom

Valoración:2menosmas

pilar
Hace un año

I tanmateix que? Si hi son tampoc passen, ni per veure si la gent es comporta, no posa els peus amb o sense sabates en els seients, i com altres situacions ...

Valoración:13menosmas

Porqueret de Son Garrova
Hace un año

M'agradaria saber on es una Associació de Usuaris de Tren que es molt activa per protestar quan governa el PP i que calla com a ... quan governa un pacte d'esquerres.

Hem de dir que el servei es MOLT PITJOR que quan governava en José Ramón Bauzá, tan increpat que aquesta Associació (sic).

Han pujat el preu, han minvat freqüencies, ha empitjorat el servei, però ara aquesta Associació no está ni se le espera quan hi ha molts de motius de protesta i critica.

Valoración:6menosmas

teniurao
Hace un año

Cert, l'empresa vol eliminar les categories i fer a tothom maquinista i poder ampliar freqüències. Està be, aquest és el govern que aposta pel servei públic!! Be, idò vos diré una cosa; valdria més continuar amb les freqüències actuals i donar bon servei al usuari, perquè el tracteu com a padassos bruts...

Valoración:9menosmas

bf
Hace un año

Es necesario instalar un wc en los trenes por necesidad urgente.

Valoración:4menosmas

Marieta
Hace un año

Això és una pregunta que sempre m'he fet. Pot passar alguna cosa dins un convoi i no pots demanar ajuda a ningú.

Valoración:11menosmas

llesques
Hace un año

Falta de recursos? Lo que pasa es que todos han sido ascendidos a maquinistas ganando bastante más. Serà que se malversan recursos.

Valoración:10menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1