Dimite un regidor de MÉS y frena la moción de censura en Maria

| Maria de la Salut |

Valorar:

Uno de los dos regidores de MÉS en Maria, Miquel Morey, anunció en el pleno del lunes que dimitía «por razones personales». Su renuncia impide que la oposición pueda ejecutar ahora la anunciada, pero todavía no cerrada, moción de censura.

Morey, que concurría en el número 3 de la lista de MÉS, entró como regidor en enero al sustituir a la concejal Eulàlia Ferriol, que ya renunció prematuramente por discrepancias con otros miembros de la formación ecosoberanista. Aun no se sabe quién sustituirá a Morey, pero puede que no sea el número 4 de la lista.

Inicialmente, PI, PSOE y MÉS acordaron registrar la moción justo este miércoles, 1 de junio. Pero es imposible que la oposición forme la mayoría necesaria para desalojar al alcalde Antoni Mulet (PP) hasta que el nuevo regidor tome posesión del cargo. El acta podría tardar un mes en llegar, quizás.

Morey y otras fuentes de MÉS aseguran que la dimisión no tiene relación con la moción de censura y que se seguirá negociando con los demás partidos.

Comentar

* Campos obligatorios
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1

Xisco Mas
Hace más de 3 años

Miquel; no hi pensava. Els del Pi són gent que se'n va anar del PP perque no les daren feina. Ho han dit moltes de vegades a davant gent. Què són peperos sense disfraç ?. Si arribau a fer la moció ja podeu veura quin panaroma vos espera i Maria no oblida, és un poble que dóna premis i càstig al que s'ho mereix

Valoración:7menosmas

Xisco Mas
Hace más de 3 años

Miquel; o he dir Xisco ? En Guillem i en Joan són dues de les persones més coherents que pots trobar. Ells i altres del IDM pensan les coses i no es deixan dur per pressions del PI i gent que està a Més i realment són del PSOE i van i venen segons les diuen. Segurament sense en Guillem, en Joan i altres del IDM, Més no seria res a dins el poble, són gent que fa 30 anys estan en política pel que varen nèixer el IDM; treballar per Maria, tenir una veu a la Casa de la Vila (sempre l'ha tenguda) i decidir des de Maria les coses trascendents pel poble. Els que els critican són gent que no pot consentir no tenir ni pes ni altra cosa que comandera absurda. Un consell de frans: insultant, pressionant i creant dubtes no arribareu a res. Ja ho intentareu fa uns anys amb un altre membre dels IDM i no vos va anar bé. Guillem i Joan ens coneixem fa molt de temps i se que en MIquel aquest no vos ha tratat en moments on fa falta cap i seny. No mereixeu el que aquest subjecte diu de vosaltres.

Valoración:3menosmas

Miquel
Hace más de 3 años

Fins que no lleveu en Guillem i en Joan Gelabert i companyia Més per Maria serà una casa de putes. Tot això són socis den Mulet i cap d'ell representa les segles de Més i cap mira pel bé de Maria, només hi són per interessos personals a davora en Mulet. Plantauvos i treilos a dafora d'una vegada que no fan més que mal a nes poble de Maria aquests peperos disfressats.

Valoración:-7menosmas

Bot i farra
Hace más de 3 años

Això sembla una gàbia de grins, facin lloc que ve Sobirània per les Illes, salut¡¡¡

Valoración:-5menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1