Los castellers ‘Al·lots de Llevant’ celebran sus veinte años con una fiesta de altura

| Manacor |

Valorar:
preload
En su jornada conmemorativa levantaron diferentes castells frente al campanar.

En su jornada conmemorativa levantaron diferentes castells frente al campanar.

20-03-2016 | Assumpta Bassa

Los castellers Al·lots de Llevant, celebraron el domingo su veinte aniversario. Más de 80 participantes tomaron parte de una jornada castellera que se llevó a cabo en la plaça Enginyer Barceló y en la que se exhibieron diferentes castells.

Entre otras composiciones, se levantaron: 3d7, 5d6 o 2d6. Una actuación que estuvo a la altura de la dedicación e implicación de los integrantes de esta colla, nacida en Manacor.

A primera hora de la mañana se reunieron para dar cuenta de un buen almuerzo y tras la jornada, compartieron una paella para celebrar este importante aniversario. Este año su objetivo sería participar en el concurso anual que se celebra en Tarragona.

Comentar

* Campos obligatorios
AnteriorSiguiente
Página 1 de 7

Josep Miquel
Hace más de 3 años

Carlos, pren llum de na pintora, i et dic el mateix que a s'altre buboteta, es ben evident qui sobra per aquí.

Valoración:4menosmas

Josep Miquel
Hace más de 3 años

Tza, podria entendre que no estas ben malalt des cap i no son crosteres, si dius també al respecte que la Fira d'Abril a Andalucia, o el October Fest a Munich, o de tot el futbol a Anglaterra. A que no ho diras veritat buboteta? Idó ets tu el que està malat, i molt. A la gent normal ens agraden totes aquestes manifestacions culturals, festives o esportives venguin d'on venguin. Es evident qui es que sobre aquí

Valoración:4menosmas

Castellera
Hace más de 3 años

Hola, som castellera i m'agradaria dir a tota aquesta gent que no coneix el món dels castells que, per començar, no té res a veure amb la política, ni els integrants son tots catalanistes. A la colla pot trobar gent de diferent ideologia, sexe, religió, creences, etc. El que té el fet casteller es que fa que ens unim tots junts, sense importar les diferències particulars, i treballem per aconseguir un únic objectiu. Quant a la canalla, vos diré que són al·lots plenament conscients del que fan i del perill que té. També coneixen totes les mesures de protecció que hi ha i per això pujen, PER VOLUNTAT PRÒPIA. També m'agradaria afegir que el fet casteller no té la intenció de deixar de costat la cultura mallorquina, de fet, la nostra colla col·labora amb altres entitats del poble en cercaviles. Finalment convidar-vos a tots a assistir a un assaig perquè de primera mà pogueu comprovar el que vos dic. Gràcies. Salut i Castells!!!

Valoración:4menosmas

Tza
Hace más de 3 años

Catalanades a Cataluña!!!!!! Barco!!!!!!!

Valoración:-6menosmas

Carlos
Hace más de 3 años

Que se vayan con sus tradiciones catalanas a Cataluña,vendidos y traidores a su tierra es lo que son.

Valoración:-4menosmas

Tumbet
Hace más de 3 años

@ Nureddunna: Pero lo llegará a ser. Y no por ello somos unos vendidos. Si sólo pudiéramos tener pasatiempos tradicionales, existiría una sola federación deportiva: El tiro con honda. Y sólo ball de bot, nada de valses, tangos, rock and roll, , y asi sucesivamente.....

Valoración:2menosmas

Nureddunna
Hace más de 3 años

NO ES UNA TRADICION MALLORQUINA. SON UNOS VENDIDOS.

Valoración:-9menosmas

JAJAJA
Hace más de 3 años

Pues yo quiero castellers en cada plaza y gaiteros y sevillanas y pianistas que toquen "Palabras para Julia" y teatro y Rock´n Roll y Boleros y tener una cultura espectacular, gratuita y global.... a y que el ayuntamiento invite a torrada....y también quiero sonrisas en toda la gente que va por la calle.....y.......

Valoración:5menosmas

Noltros no insultam
Hace más de 3 años

Vos deim gonelles, perquè el primer que va sortir a predicar que el Mallorquí no era cap modalitat del Català sinó que era una llengua remota, com també se va inventar-se una Història falsa, era un periodista que per no perdre la seva reputació per les mentides que escrivia, firmava amb el pseudònim de Pep Gonella (com una vella cançó). I els seus primers seguidors se posaren gonelles. Si no sabeu ni la vostra poròpia història, és el vostro problema, però noltros no hem inventat cap insult, quan vos anomenam gonelles, només repetim el nom que voltros mateixos vos posareu.

Valoración:10menosmas

Hans
Hace más de 3 años

HLa calumnia no puede ser otra cosa que la venganza de los cobardes.

Valoración:-9menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 7