Los Independents de Artà denuncian la «falta de rigor» del alcalde para informar del reparto de áreas

| Artà |

Valorar:

Unió Independent d’Artà (UIA), partido en la oposición, ha denunciado la falta de «rigor y seriedad» del alcalde Bartomeu Gili a la hora de informar sobre el reparto de áreas del nuevo equipo de gobierno (PI, PSOE y AA).

Según explica el portavoz Jaume Alzamora, «después de dos plenos extraordinarios todavía desconocemos como quedan repartidas las diferentes delegaciones».

Los Independents consideran que «es una irresponsabilidad del alcalde no actuar con rigor a la hora de hacer pública una información que se debería haber aprobado».

Alzamora recuerda que el pasado 2 de julio se aprobaron la dedicación del alcalde y de los regidores. Asimismo, hubo otro pleno el 7 de julio que trataba expedientes de modificación y reconocimiento extrajudicial de créditos.

Comentar

Para poder comentar debes estar registrado y haber iniciado sesión.

AnteriorSiguiente
Página 1 de 1

tomeu
Hace más de 5 años

Que no saben el indepenndents que les delagacions es fan per decret i els decrets estan a la disposció dels regidors per esser consultats?.

Vaja, vaja.

Valoración:6menosmas

Trist...i som d"esquerres
Hace más de 5 años

Quina llastima senyor Alzamora. No entenc perque ha de fer aquest seguit de rabiates...si la cupa de tenir el que tenim es vostra. La seva incapacitat per atreure un altre partit, UN. Ha fet posar-se d'acord 3 partits amb un objectiu clar...no pactar amb la prepotencia. I SI...sou els més votats, com el PP al Consell a on a vosta l'hi han pagatla seva fidelitat amb un carrec. Deixi governar a Artà i aprengui a fer política...a suma...amb conseguir aliats i qualque dia Independents com jo veurem governar el nostre partit.

Valoración:11menosmas

antoni maura
Hace más de 5 años

A Artà, no hi hagut prou de sopars, sembla, en els reservats per tal de repartir-se els càrrecs entre els partits esquerrans.

Valoración:-11menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1