Miquel Ensenyat, en una imagen de archivo. | Teresa Ayuga

TW
20

Miquel Ensenyat (PSM), alcalde de Esporles, ha anunciado hoy a través de Facebook su decisión de no presentarse a la reelección.

Tras nueve años, Ensenyat explica en su 'post' que el motivo de no repetir nada tiene que ver con el cansancio o los problemas que conlleva el cargo, sino por una cuestión ideológica. El todavía primer edil de Esportles entiende que más allá de dos legislaturas acecha con mayor intensidad el riesgo de caer en personalismos, algo que quiere evitar a toda costa.

A continuación, el texto íntegro que Ensenyat ha publicado esta mañana en las redes sociales:

Avui fa nou anys que som Batle d’Esporles. Nou anys ja! Tal volta avui és el moment oportú de comunicar formalment , tot i que molts ja ho sabeu, que a les properes eleccions Municipals no seré el candidat a Batle. No és tracta de que estigui cremat o cansat , tot el contrari, seria batle 10 anys més si el poble ho volgués, tot i les dificultats he disfrutat i seguesc disfrutant cada dia del que faig tot i les dificultats que són moltes, entre tots hem aconseguit coses que fa nou anys ni tan sols havíem imaginat que podríem aconseguir, ben segur que aquest anys hauran estat els millors de la meva vida o almenys que he pogut viure amb més intensitat. Sempre he defensat que dues legislatures és el temps ideal, jo n’hauré estat dues i mitja i que la política ha de ser un parèntesis en la vida de les persones, uns anys de servei. No és tracta per tant d’una qüestió de cor, sinó d’idees: no és només un projecte personal, és sobretot un projecte de grup i de poble al cap i a la fi, i estar massa anys al cap davant pot suposar el risc de caure en personalismes. Queda un any de legislatura , un any que segurament com aquests nou, passarà molt ràpid i que viure amb molta intensitat, passió i dedicació com fins ara i com sempre amb el vostre acompanyament, suport i participació. Un cop més gràcies!