Elecciones 22-M

El PP de Guillem Crespí vuelve a conseguir mayoría absoluta en Santa Eugènia

Santa Eugenia |

Valorar:

Santa Eugènia

Censo:
1190
Participación:
85,55%
Blanco:
31
Nulos:
20
%Escrutado:
100%
Candidatura 2011 2007
Color +XSE 2 -
Color P.S.O.E. 1 -
Color P.P. 6 5
Color EPSE UM - 4

El candidato del PP en Santa Eugènia, el joven Guillem Crespí, volvió ayer a conseguir la mayoría absoluta y los populares ocuparán seis de las nueve sillas de regidores de las que consta el Ajuntament.

Así, Crespí consiguió ayer por segunda vez consecutiva la victoria electoral que lo convierte en el alcalde de la pequeña localidad durante la próxima legislatura. Con respecto a los últimos comicios, los populares han conseguido un edil más.

El grupo de electores, Més per Santa Eugènia, encabezado por Antoni Coll, consiguió dos regidores, mientras que el PSOE cuyo número uno es Miquel Àngel Coll, sólo consiguió un represente en el Consistorio. Durante los últimos comicios, las dos agrupaciones políticas concurrieron juntas a los comicios y sacaron cuatro regidores.

Con una elevada participación (votaron 1.018 personas de 1.190), el 58,82 por ciento de los votos fue para la lista popular, mientras que Més per Santa Eugènia consiguió el 24,95 por ciento y la lista socialista se hizo con el 13,13 por ciento de los votos.
De esta manera, después del gobierno de los últimos cuatro años, los populares han conseguido mantener la mayoría que arrebataron a los nacionalistas que gobernaban desde el año 1995 en Santa Eugènia.

Comentar

* Campos obligatorios
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1

ara va de bo
Hace más de 9 años

Sense dubte, les taujanes i els taujans han sabut triar, de forma sàbia, per Guiem Crespí i el seu equip; i molts ho han fet, fins i tot, traint les pròpies tendències polítiques, votant amb seny per l'interès general del poble i dels llogarets; sense escoltar les mentides barrueres de'n Covero i de'n Quisa, que encara tenen molt per aprendre; ben pensat, amb la seva edat, sembla que el més assenyat seria retirar-se de la política; me costa molt imaginar-me'ls fent d'oposició 4 anys més si encara tenen pendent de pagar deutes per multes per obres el·legals i també els impostos per la legalització; tot plegat serà molt constructiu.

Valoración:3menosmas

sense sorpreses
Hace más de 9 años

queda clar que els taujans han valorat i apreciat la tasca amb rigor i la dedicació amb serietat i responsabilitat de Guiem Crespí i de na Jaqueline Volait, que s'han entregat per a tothom i sense mirar si un era o no del mateix color polític; ho dic per a què els perdedors en prenguin nota per als propers 4 anys; ànims i que tot segueixi així.

Valoración:2menosmas

Joan
Hace más de 9 años

Enhorebona per la feina feta desde l'agrupació [+]x Santa Eugènia. S'ha aconseguit un gran resultat amb molt poc temps. Enhorabona al PP i demanar-li que governi per tothom.

Valoración:2menosmas

JOAN
Hace más de 9 años

La humiltat, la serietat i sobre tot La Feina Ben Beta, ès garantia d´èxit, l´odi, la vengança i el resentiment, no cap dins la forma de esser dels Taujans. ENHORABONA AL PP I ALS TAUJANS.

Valoración:2menosmas

rafael
Hace más de 9 años

DAR LA ENHORABUENA A TODOS LOS VOTANTES DE SANTA EUGENIA POR HABER VOTADO CON LA CABEZA Y RESPALDAR LA LABOR DEL ACTUAL ALCALDE GUILLERMO CRESPI PARA QUE CONTINUE DESARROLLANDO SU BUENA LABOR PARA EL PUEBLO

Valoración:2menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1