Suspenden el desahucio en Son Gotleu de una pareja con un bebé de 11 meses y ella embarazada

| Palma |

Valorar:

La asociación STOP Desahucios ha informado este lunes de la suspensión del desahucio de una familia, con un bebé de 11 meses y ella embarazada, en la calle Santa Florentina, en el barrio palmesano de Son Gotleu.

Según han explicado a Europa Press, se trata de una familia que alquiló un piso que estaba 'okupado'. Desde STOP Desahucios han apuntado que esta práctica «es muy habitual»: «Los okupas se hacen pasar por propietarios y alquilan el piso».

En la movilización para frenar el lanzamiento de este lunes se han concentrado hasta 40 personas, según han afirmado desde la asociación. La suspensión ha venido por parte del procurador de la entidad bancaria a la que pertenece el piso «porque había menores», han indicado.

Comentar

Para poder comentar debes estar registrado y haber iniciado sesión.

AnteriorSiguiente
Página 1 de 2

Tomeu
Hace un mes

Uns de tants que es seu "modus vivendi" és tenir fills, per poder viure de ajudes socials i no fer-ne ni brot.

Valoración:1menosmas

Biel
Hace un mes

@josep miquel. Efectivament, som un vell ignorant. No tenc la sort de ser lletrut com vostè. Trob entretenguts els seus comentaris, es nota que provenen d'un savi i em satifà que em dediqui el seu temps. Que som un ignorant no me n'ha de convèncer, fa molt de temps que ho sé. No puc donar lliçons a ningú ni som qui per dir a ningú que no pensi com jo que és un malalt i un ignorant, com fa vostè. Només exprés la meva humil opinió sense cap ànim de convèncer ni riure'm dels altres que opinen. No tothom és tan savi com vostè, però els ignorants tenim dret a viure.

Valoración:4menosmas

Jaime
Hace un mes

Con un bebé de 11 meses no podrían tener el bolo cerrado?

Valoración:7menosmas

ase mallorquí
Hace un mes

I a l'okupa propietari no el detindran per okupa i per estafa?

Valoración:4menosmas

Cati
Hace un mes

Hasta que no haya un registro público para arrendamientos continuará la inseguridad para inquilinos y propietarios

Valoración:0menosmas

Josep Miquel
Hace un mes

Biel no sap gaire de que parla, ha vist que els primers estafats han estat aquesta gent? Vagi a pesturar les seves obssesion malaltisses a un altre banda, abans de que haguin de partir convé que els serveis socials facin la seva feina, tant si l'hi agrada com si no. I ara ilustre set cièncias ha que pareix que sap de tots els temes, perque no mira qui es el propietari? Segurament serà qui va estafar a compradors i al final se'l va fer seu treguent fora a una fanilia igual com sa seva per un parell d'impagaments. LO seu es diu no tenir dins el cap gaire coses i per descomptat no es empatia ni humanitat ni coneixement que els que mes protecció mereixen son els mes debils.

Valoración:-20menosmas

Puufff
Hace un mes

Un tanto irresponsables si parecen...

Valoración:33menosmas

Angelcaido
Hace un mes

Asuntos SOCIALES.....¿QUE FEIM?

Valoración:16menosmas

Biel
Hace un mes

Quin betzum que hem d'aguantar!!! Quina vergonya! És indignant. Cada dia pitjor. És una bomba que segur, ben segur que explotarà. Qui assumirà les culpes? Els responsables, els protectors d'okupes, els qui no s'aturen de posar reclams perquè vengui més i més gent que no necessitam absolutament per res, miraran d'endosar culpes al primer que passi com fan sempre??? Són les seves vivendes que han d'okupar i que no els han de poder treure, que prediquin amb l'exemple.

Valoración:30menosmas

Jorge
Hace un mes

Pues que tomen medidas, si no se pueden mantener a ellos mismos..luego ayudas publicas que serian necesarias para otras cosas

Valoración:37menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 2