Vuelta al cole 2020

March y Celaá se reúnen en Palma para tratar el inicio del nuevo curso

| Palma |

Valorar:
preload
Isabel Celaá y Martí March, este martes en Palma.

Isabel Celaá y Martí March, este martes en Palma.

CAIB

El conseller de Educación, Universidad e Investigación del Govern, Martí March, se ha reunido este martes en Palma con la ministra de Educación y Formación Profesional, Isabel Celaá, para tratar los posibles escenarios del próximo curso escolar en esta «nueva normalidad».

Durante el encuentro, March y Celaá han analizado los protocolos y planes de contingencia del coronavirus elaborados por los propios centros educativos, así como las medidas adaptadas ante posibles brotes, explica en una nota la Conselleria.

El conseller autonómico y la ministra también han destacado en la reunión la importancia de impulsar la Formación Profesional (FP) con el nuevo Programa de Cooperación Territorial Extraordinario impulsado desde el Ministerio, que permitirá invertir en Baleares más de 10 millones de euros en FP, señala la conselleria.

La iniciativa impulsada por el Gobierno central forma parte del Plan Integral de Formación Profesional del Ejecutivo balear, que permitirá aumentar los recursos para crear nuevas plazas de FP.

También se mejorará la acreditación de competencias profesionales, la formación del profesorado, el emprendimiento o la conversión de las aulas en espacios de tecnología aplicada, subraya el Govern.

Comentar

* Campos obligatorios
AnteriorSiguiente
Página 1 de 2

Buf
Hace un mes

Buuuufffff!!!!!!

Valoración:4menosmas

Lázaro
Hace un mes

Quin dos! El lloc on són és de luxe, per descomptat!

Valoración:12menosmas

ARMENGOL
Hace un mes

Seguro que les han puesto un traductor porque con el que cuando te mira como no te muevas no te enfoca. Si lo sacas del catalán no tiene ni idea de otro idioma, tiene alguna noción de castellano y poco más y despues quieren que nuestros hijos se queden en la isla, pero que van a hacer como no sean politicos, independentistas, ecologistas, sindicalistas poca cosa queda. O no es así Sr. March, preguntaselo a su hermano que del GOB lo pasaron a politico y hasta llegoa alcalde todo un logro.

Valoración:12menosmas

Jordi I Pujol de la CataluÑa corrupte del 3%
Hace un mes

Es darrers 40 anys a Catalunya i Balears molts inteligents artistes comediants, periodistas, polítics, historiadors, filòlegs, adoctrinadors i terroristes juvenils feixistes fills de papàs verds adoctrinadors, gent del món de sa cultura, dinamitzadors culturals ( ANC, Omnium, OCB, etc…) han viscut molt be de ses subvencions de sa cultura catalana MES corrupta d’Europa del 3% del Jordi Pujol, tapant-se es nas per no sentir sa pesta que tothom sentia, girant es cap per devant per no veura sa merda que tothon veía per derrere, i possant ses mans a grapades inteligentment per derrera que tothom veia i cobrant molts de calers bruts robats d’aquesta corrupció, sa pèla es sa pèla com bons catalans. D'aqui els invents de falses nacions, Païssos catalans, llengües inexistents, repúbliques de curta durada i totes aquestes rondaies i coberbos que ens conten continuament i falses repressions inventades. Catalá, si no te la feta te la farà. De cataluÑa al cielo. Vergonya cavallers, vergonya.

Valoración:10menosmas

Maria del Mar Boneta
Hace un mes

Sra. Celaa i Sr. March, què volen aquesta gent que truquen a tota hora a ses escoles, pareixen setze jutges que continuament ens jutgen com a bons i dolents segons sa llengua o dialecte que xerram, i ens divideixen, ens enfronten i ens obliguen a xerrar un únic dialecte extern de sa nostra terra de Mallorca illa amor a ses escoles, en lloc d’utilitzar MES diverses llengües i poder millorar sa notra cultura. Ens diuen que ses altres llengües i dialectes nostres són molts dolents i perjudicials i que crean odi, i que noMEs un, el seu, l’únic, gran i lliure dialecte català, es vàlid per comunicar-nos entre nosaltres i els nostres visitants. Mare, perque ens volen tant de mal i ens crean tant d’odi. Mare, què volen aquesta gent que truquen a tota hora.

Valoración:11menosmas

Fill obrer Son Gotleu
Hace un mes

Sra. Celaa i Sr. March, es nostre sistema educatiu desde fa 40 anys està enfocat a aprendre un sol dialecte català, i no ens deixen aprendre altres idiomes molt necessaris en sa nostra societat turística, i això ens produeix un endarreriment cultural enorme, i un mal irreperable per ses nostres joves generacions.

Valoración:9menosmas

Fill obrer Son Gotleu
Hace un mes

A sa societat més turística d’Europa, és sa que menys hores d’idiomes extrengers es donen, es adoctrinadors verds amb es seus alts salaris cada any envíen es seus fills en s’estiu de colònies a Anglaterra i en hivern a repàs privat de inglès, llavors aquets fills ocupen ses bones places a sa nostra indústria hotelera, mentres es fills dels barris obrers que tenen salaris baixos només aprenen català, i només poden anar els hotels a llevar merda i ocupar els pitjors llocs laborals, tot això promocionat per es nostres partits que diuen ser d’esquerres, perjudicant es MES necessitats. Una educació monolingüe a una societat bilingüe i turística internacional es una aberració que noMES es fa a ses nostres illes. Sa culpa de tot això la té sa nostra comunitat educativa de sa nova escola catalana verda adoctrinadora i sectària de sa falsa memòria històrica corrupta de’n Jordi Pujol. Vergonya cavallers, vergonya.

Valoración:10menosmas

Fill obrer Son Gotleu
Hace un mes

Aquesta senyora va ser la que va implantar el trilingüisme al País Basc, i ara no el vol per a les nostres illes. Conseller amb quina llengua heu xerrat, hauràs de posar es trilinguïsme a ses aules, perquè sinó en es futur només podrem tenir polítics catalans per aquí i això serà sa ruïna de ses nostres illes. O em diràs que tú eres des que anaves a ses colònies a Anglaterra i tenies classes de repàs privades d'anglès, perquè els meus pares obrers de Son Gotleu mai van poder donar-me aquesta educació, i que vosaltres vos negareu a donar-me, i ara només sé escriure es dialecte Català i no puc atendre es meus millors clients estrangers, que són es que em donen de menjar, perquè es catalans són molt afarrats, un poc xuetons saps que te dic. Vergonya cavallers, vergonya.

Valoración:5menosmas

Tomeu
Hace un mes

Crec que no és una bona senyal que aquest senyor es jubili com a conseller. Al igual que molts de càrrecs responsables a Educació.

Valoración:11menosmas

Flexibilidad educativa
Hace un mes

Voluntariedad para que las familias decidan entre educación presencial/online. Escuelas abiertas para que los padres puedan dejar a sus hijos. Control para que ningún alumno quede desatendido. Con esto conseguimos: bajar ratios en clase lo que disminuye posibilidad contagio y necesidad de aumentar espacios y número docentes, y evitar que las familias tengan que decidir entre salud y educación. Se podría poner en práctica el primer trimestre y luego valorar la situación.

Valoración:1menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 2