Fallece la doctora enferma de cáncer que culminó el reto de recorrer la Serra de Tramuntana

| Palma |

Valorar:
preload
Magdalena Socías Moyà, durante el reto.

Magdalena Socías Moyà, durante el reto.

18-04-2019 | Archivo UH

Magdalena Socías Moyà, la doctora enferma de cáncer que culminó el reto de recorrer la Serra de Tramuntana, ha fallecido.

Magdalena Socias, corredora de fondo a partir de los 51 años, culminó el pasado 22 de abril el recorrido a pie, de la Serra de Tramuntana, en cinco etapas -cerca de 100 kms.-.

Fue diagnosticada de un colangiocarcinoma avanzado, un tumor maligno en las vías biliares, dos años antes. Magdalena siguió corriendo hasta que una metástasis en la cadera la detuvo. Por eso, hizo el reto de la Serra de Tramuntana a pie.

Ahora, casi cinco meses después ha fallecido. Los familiares, amigos y compañeros de Son Espases lamentan tan dolorosa pérdida.

Comentar

* Campos obligatorios
AnteriorSiguiente
Página 1 de 3

Augur
Hace 7 días

Siempre acompañaré su caminar por la "serra". En mi recuerdo que descanse en estos caminos.

Valoración:1menosmas

Joan
Hace 7 días

La teva empenta deixa petjada, rere la qual ens fa més lleuger el camí. Descansa en pau Magdalena.

Valoración:3menosmas

jaume
Hace 8 días

Que el cel siguis Magdalena perque persones fortes i valentes com tu ja no en queden i el meu condol i suport a tota la seva familia en aquets moments tan durs i especialment al seu pare en Biel "GRAVAT" que es una persona que li tenc un gran apreci

Valoración:10menosmas

XIMA
Hace 8 días

Simpàtica, tendra, riallera, divertida. La vida li va donar un cop molt fort, va perdre el seu fill a un desgraciat accident aquests dies fa 3 anys, i a pesar de la gran pena, ha lluitat tant per viure, un gran exemple per tots. Ara ja estan junts per sempre i segur que recorreran la Serra de Tramuntana sense que res els aturi. Sempre te recordaré, Magdalena.D:EP

Valoración:23menosmas

Anònim trist
Hace 8 días

No la coneixia personalment, però pel que he anat veient era una gran persona. Algú que quan marxa deixa un gran buit. Me sap molt de greu. Una abraçada a familiars i amics.

Valoración:16menosmas

Andreu
Hace 8 días

Un gran ejemplo de lucha, que desgraciadamente ha perdido la batalla. Mis condolencias a los familiares. D.E.P.

Valoración:15menosmas

Guillem
Hace 8 días

Una gran dona, bona, tendre i marevellosa. Tots els que hem tingut la sort d'estar aprop d'ella, en guardem molt bon record. Una aferrada ben forta a la familia, amics i amigues.

Valoración:22menosmas

Eloi
Hace 8 días

Tuve contacto con ella dos años y siempre me encantaba ir a verla y a su marido, gente sensacional. Descansa en paz querida Magdalena.

Valoración:49menosmas

juanjo
Hace 8 días

El esperit de lluita d'aquesta dona ens dona mostra i bon exemple de com afrontar la malaltia, mortal en el seu cas, de forma serena, valenta i decidida. Tots els metges sabem que la mort guanya sempre pero la Doctora Socias en ha donat una lliço magistral a tots. Descansi en pau i que el seu record i exemple ens acompanyi a tots, especialment familiars i amics.

Valoración:76menosmas

Antonia Femenia Bennsar
Hace 8 días

D.E.P. MAGDALENA

Valoración:50menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 3