Cultura aumenta la oferta de cursos y talleres de catalán para este verano

| Palma |

Valorar:

La Conselleria de Cultura, Participación y Deportes ha aumentado y diversificado la oferta de cursos y talleres de catalán de este verano, pasando de 234 a 543 alumnos en el mes de julio.

El objetivo de estos cursos es aprender y mejorar el conocimiento de la lengua catalana que ofrece la Conselleria, mediante el Institut d'Estudis Baleàrics, según ha explicado desde el Govern en un comunicado.

La oferta formativa de este verano ofrece cursos intensivos de catalán, talleres para jóvenes recién llegados y, como novedad de este año, también se llevarán a cabo talleres de conversación. En total se realizarán nueve cursos intensivos de nivel A1, A2 y B1, donde participarán 105 alumnos.

En cuanto a los talleres para jóvenes recién llegados, se realizarán 13 durante el mes de julio, frente a los siete talleres que se hicieron el julio de 2016. Estos talleres se llevarán a cabo de forma simultánea en Palma, Inca, Manacor, Son Servera, Sa Pobla, Alcúdia, Ciutadella, Mahón e Ibiza, y participan 219 alumnos.

Respecto a los talleres de conversación, en total se realizarán 26, con una participación de 219 alumnos y se cursarán en Palma, Inca, Llucmajor y Sant Josep de sa Talaia.

El periodo de matrícula sigue abierto para los cursos de lengua catalana y los talleres de conversación.

Comentar

* Campos obligatorios
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1

Mallorquina
Hace un año

Això és Mallorca!!! Forasters que mos imposen es castellà... barco Catalufos que mos imposen es català... arruix amb sos forasters Cagondena pareixem beneits, les mos menjam doblegades, lo que més ridicul ma pareix es lletgir gent de Sa Pobla escriure: em sembla, oi que no? Deu ni do.... en serio... no feis es ridicul?!! Cuant a mallorca em dit deu ni do.... hahhahahhaha...

Valoración:1menosmas

I venga a tudar dotbers
Hace un año

Quina obsessió ténen amb es català aquest govern catalanista que mos toca patir. Jo a tots es que me xerren en català estàndard i anormalitzat els contest amb bon mallorquí. Es día que apliquin s'estatut d'Autonomia i potenciin s'ús de ses modalitats illenques me semblarà perfecte!...però ara per ara a tot lo català forester...ses meves respostes sempre en castellà. ARRUIX ANORMALITZACIÓ LINGÜÍSTICA

Valoración:6menosmas

Very verinosos
Hace un año

Els catalanofôbics tampic van d'Anglès, ni d' Alemany, ni de Francès, ni d' Italià. Només volen.Castellà i xapurretjar, el més malament possible, la nostra modalitat del Català. I no és veritat que només se preocupin del Català. Cada any l' Ajuntament de Palma organitza cursos de llengues estrangeres i d' Espanyol per a estrangers, igual que als centres culturals,.centres d' adults i escoles oficials d'idiomes. Però a aquests no els treguis d'escampar verí pels comentaris

Valoración:-5menosmas

Flip
Hace un año

On deim catala, volem dir Mallorqui, Menorqui.... On deim Espanyol volem dir castella, Argenti, Mexica, cuba......

Valoración:2menosmas

Angles pes qui s'ho pugui pagar
Hace un año

Això no ho consultau a sa gent? Paga boix, si vols que es teus fills aprenguin anglés. :(

Valoración:7menosmas

xisca
Hace un año

no me gusta el catalán, prefiero el mallorquin, mu mareta, pa amb oli i sucre y moltes mes pero en mallorqui.

Valoración:10menosmas

Ya les vale
Hace un año

Hay que colocar a los colegas.

Valoración:7menosmas

Somos BALEARES, no catalanes
Hace un año

Ya sabéis dónde os podéis meter estos cursos de una CCAA foránea.

Valoración:7menosmas

Agustina
Hace un año

Talleres catalanistas, supongo que a partir del 1 de octubre suprimidos

Valoración:6menosmas

EnBonMallorqui
Hace un año

De poc servexen, sa gent no xerra català aquì, només per impossició a institucions púbblicas y escolas, però res més. Oy de politics!

Valoración:12menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1