Educació abre el miércoles la convocatoria para sumarse a las bolsas de interinos docentes

| Palma |

Valorar:

La Conselleria de Educació, Cultura y Universitats abre este miércoles 6 de mayo la convocatoria pública para formar bolsas de aspirantes a funcionarios interinos docentes.

La finalidad de esta convocatoria es cubrir, durante el curso 2015-2016 y en todas las islas, vacantes y sustituciones de todas las especialidades o funciones en centros públicos de enseñanza no universitaria.

El plazo para presentar las solicitudes para participar en la convocatoria es del 6 de mayo al 15 de mayo, ambos incluidos.

Comentar

* Campos obligatorios
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1

Un desastre
Hace más de 4 años

I mentres, hi ha gent sense títol exercint a les escoles privades, concertades i completament privades.

Valoración:4menosmas

És una vergonya
Hace más de 4 años

Hi ha interins que ni han tingut l'oportunitat de presentar-se a oposicions (fa quatre anys que no se convoquen), així que les xifres són: 10.000 que se presenten per unes 1.000 places. Quin futur espera als estudiants univesitaris actuals?

Valoración:10menosmas

Això és de locos
Hace más de 4 años

I els interíns almenys s' han presentat a opisocións i han aprovat. Malgrat no hagin tret plaça perque en hi ha molt poques, però han fet el que exigeix la Llei i no son uns enxufats, com els de la concertada i que també els pagam els contribuents. I qué passa, si dúen camiseta verda?

Valoración:1menosmas

Toni
Hace más de 4 años

Ja sé que això que dire no curarà als paranòics de la seva malaltia, però la veritat és que entre el col.lectiu d'interins hi ha persones de la camiseta verda, com persones de la corbata blava, com altres grasses o primes, unes amb entrades i d'altres amb molts de cabells. Fer feina com a interí a l'ensenyament i donar suport al moviment de protesta i defensa de l'educació pot ser una opció, però emparellar-ho sense més i en pla desqualificador revela desconeixement i una mica de curtor.

Valoración:8menosmas

SH
Hace más de 4 años

Comentarios de algún camiseta catalana verde en cuatro, tres, dos, uno...

Valoración:-11menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1