Lladó le dice a Barceló que no es nadie para decirle que dé «un paso atrás»

| Palma |

Valorar:
preload
El líder de Esquerra Republicana en Mallorca Joan Lladó.

El líder de Esquerra Republicana en Mallorca Joan Lladó.

09-01-2014 | Jaume Morey

El presidente de Esquerra Republicana en Mallorca, Joan Lladó, ha asegurado que «hay cosas que no se pueden pedir a un enemigo, y menos a un socio», ha manifestado después de que el portavoz de MÉS, Biel Barceló, haya asegurado que ha perdido la «confianza» en él y le haya pedido que «dé un paso atrás» dentro de la coalición.

Lladó, como respuesta a Barceló, ha recitado un poema de Miquel Ferrà en el que uno de sus fragmentos asegura que «Jo no em moc del meu camí, companyó, jo no en sabria» o «un buf d'aire esfondrarà els castells de la Mentida, i la nua veritat brillarà de llum vestida», ha manifestado después de que Barceló haya declarado que Lladó ha hecho «insinuaciones que no se aguantan» sobre el proceso de primarias de MÉS.

El líder de Esquerra ha criticado que Barceló haya dicho a su formación qué debe hacer, cuando es algo que deben decidir los propios militantes de Esquerra, ha defendido. «No se me ocurriría pedir a Bauzá que deje de ser el presidente del PP», ha añadido.

Lladó ha explicado que Esquerra tendrá una Ejecutiva el próximo viernes en la que abordarán este tema.

Comentar

* Campos obligatorios
AnteriorSiguiente
Página 1 de 2

A que se dedican?
Hace más de 5 años

Toda esta gente, trabaja de algo o solo vive de la politica ?

Valoración:-1menosmas

tututu.ruru
Hace más de 5 años

Y viava España, que es la mejor entre soles castañetas y pasodobles viva España y que se vaya al cuerno Cataluña y VIVA RSPAÑA Y OLE Ole España única, Grandeeeeee y libreeeee, con una muela empastada que es Cataluña y Viva España

Valoración:0menosmas

llull
Hace más de 5 años

ERC ha de donar una lliçó de força a n'aquest conflicte. Lladó has de guanyar aquest pols. Da-li fort.

Valoración:-2menosmas

fora sembrat
Hace más de 5 años

SUPONGO QUE ALGUIEN SERÁ CUANDO TE HA BARRIDO DEL PANORAMA. E.R EN MALLORCA ES COMO LA MERKEL EN GRECIA...

Valoración:0menosmas

Ai costella i que ho ets de maleducat
Hace más de 5 años

Ja t' agradaria a tu , que treguéssim sabonera per la boca. Au, vés al teu Partit Podrit a aplaudir a l' engominst. que és la única cosa que vos deixen fer els vostros líders, i no te fiquis amb els partits democràtics, perque ni és cosa que puguis entendre, ni tampoc cal que continuament dónis mostres de la teva msla educació.

Valoración:2menosmas

Antònia
Hace más de 5 años

Joan, perquè no calles i te'n vas amb dignitat a cateva? que no ho veus que tu ets el que fa nosa, el que s'ha equivocat amb tanta figurera i tant d'autoritarisme dins dels partit? quantes executives t'has carregat en els 12-14 anys que hi dus tallant el bacallà? ves-te'n amb dignitat i demostra que saps fer alguna cosa més que el que has fet fins ara.

Valoración:11menosmas

costelladevadella
Hace más de 5 años

Ai i aigo. Heu quedat bén retratats ab aquesta. Sa sabonereta vos surt a glopadasi heu de pensar i creura que encara queda gent que estima sa nostra cultura,identitat,història i llengo pròpias a diferència d'es salva pàtrias de ERC i MÉS que han renegat per juntarse ab uns Països inventats que mai han existit.

Visca es Balear d'en Ramon Lliull i Mosèn Alcover.

Fora es Barceloní impossat per en Pompeu Fabra i llepac....

Valoración:4menosmas

ferreret
Hace más de 5 años

Lladó... som moltíssims republicans q estam amb tú. Ni una passa enrera. Ànim. Que sen vagi ell de la coalició... té nassos...

Valoración:-9menosmas

Discusións democràtiques
Hace más de 5 años

Aquest costelladevadella, que no és un altre que el multinik que malgasta la seva vida, vomitant àcid sulfùric, contra la nostra llengüa, la nostra Història, i la defensa del nostre mitjà i patrimoni, no té cap dret a opinar sobre les diferències, entre els components de MÉS. Tanmateix, d' aqui uns mesos, tota la formació estarà perfectament organitzada, i ell continuarà essent un impertinent que només sap escriure dois i mentides.

Valoración:6menosmas

Vist d'una altra manera
Hace más de 5 años

Deu ser lo únic sensat que ha dit en Lladó en tota aquesta història, té raó que ningú de fora no li pot demanar que deixi els càrrecs en el seu partit, és un tema intern seu i si realment algú ho ha fet ha de rectificar.. Dit això, l'enverinament que ha fet d'un procés que ha estat modèlic malgrat les dificultats d'una experiència tan novedosa (en don fe) només es resol o demanant perdó (en Lladó individualment), o amb un canvi intern decidit per ERC o amb la ruptura del procés d'integració d'ERC a MES.

Valoración:4menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 2